lørdag den 8. januar 2011

Philips tuo ultrawidescreen TV, langaton Blu-ray-soitin, sovellukset ja lopulta Android TV USA

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/philips-bringing-ultrawidescreen-tv-wireless-blu-ray-player-ap/:
Ja täällä oli huolissaan siitä, Funai haltuunsa Yhdysvaltain arm johtaisi falloff. Riippumatta sen nimi tai yhtiörakenteen, Philips on tuonut runsaasti Yhdysvaltain sitoutuneen lämmön CES 2011, yksikään isompi kuin uutinen, että näemme yhtiön makea 3D-yhteensopiva 21:9 ultrawidescreen HDTV tällä puolella Atlanttia toisen puoli 2011. Nykyään se myös ilmoitti suunnitelmista Blu-ray-soitin langaton HDMI, maailman ensimmäinen (eli sinun täytyy luultavasti dongle TV: stä käyttää sitä kunnes yhteensopivia näyttöjä saapuu myöhemmin tänä vuonna), mutta ei yllätys porukka, joka on ollut ajaa HD streaming jonkin aikaa . On samanlainen edessä sen MediaConnect app televisioon ja Blu-ray-soittimet tulevat anna stream mitään pelaa PC kuvaruutuun WIDI-tyylinen (video upotettu tauon jälkeen.)

Jatka käsittelyssä Philips tuo ultrawidescreen TV, langaton Blu-ray-soitin, sovellukset ja lopulta Android TV USA

Philips tuo ultrawidescreen TV, langaton Blu-ray-soitin, sovellukset ja lopulta Android TV USA perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 07:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar