lørdag den 8. januar 2011

Novatel Wireless 4G MiFi LTE ja WiMAX käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/novatel-wireless-4g-mifi-lte-and-wimax-hands-on/:
Novatel Wireless vain pitää pumppaaminen MiFis, ja tämän vuoden CES tarjonta ei petä sekä WiMAX ja LTE versio tarjolla. Joten ensimmäinen up on Sprintin WiMAX versio MiFi joka korvaa aiemmat MiFi 2200 ja kymmenkertainen kasvu nopeuden - tietysti on tähti vierestä luku - ulkoinen sähköinen muste näyttää signaalin voimakkuuden, akun ja numero liitettyjen laitteiden ja tasapaino ominaisuudet melko iva, mitä olemme jo nähneet aiemmin. Verizon 4510L LTE MiFi - nopeampi ja suurempi kahdesta - pakkaukset sama e-muste näyttö tech, LTE latausnopeudet välillä 5 ja 12 Mbps, ja upload hinnat 2-5 Mbps. Ei mainintaa akun kumpaankaan näistä voidaan pikku leluja, mutta jos olisimme kai meillä Suosittelen vedät pitkin laturi missä roaming voi viedä sinut.

Novatel Wireless 4G MiFi LTE ja WiMAX käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 13:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar