lørdag den 8. januar 2011

Windows Phone 7 käyttäen paljon 3G taas vapaa, vaikka WiFi?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/windows-phone-7-using-lots-of-3g-data-while-idle-even-on-wifi/:
Valitukset näyttävät olevan yhä kesken joidenkin käyttäjien että Windows Phone 7 kuluttaa poikkeuksellisen pullea tietomäärän kun et tee mitään. Myönnettäköön, siellä on paljon tavaraa lavalla että ehkä tietoja jatkuvasti - sähköpostitilejä ja elää laatat, esimerkiksi - mutta ihmiset ovat kertoneet kulutuksen mittaus useissa megatavua tunnissa, mikä voi lisätä jopa melko nopeasti: 2MB tunnissa yli kuussa lähes 1,5 Gt, jota voidaan bummer jokaiselle, 2GB liittymä. Todellinen ongelma on kuitenkin se, että ainakin osa tiedoista näyttää olevan piittaamatta saatavilla WiFi verkkoja ja valitsemalla 3G sijaan, joten ei ole hyvä tapa lopullisesti välttää vuotaa vaikka olet mukava rajoittuu oman kodin. Rahamme - meidän toiveikas rahaa, että on - on tällä vahvistetaan Microsoftin ensimmäinen suuri päivitys , joka on tulossa näinä päivinä, mutta sillä välin, käyttäjät näyttävät olevan tulossa ainakin jonkin verran helpotusta asettamalla sähköpostitilit käsin päivitys ja sammuttamalla paikannuspalveluja. Joku siellä näet tämän?

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Windows Phone 7 käyttäen paljon 3G taas vapaa, vaikka WiFi? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 15:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde WinSupersite , Microsoft vastauksia (1) , (2) , HowardForums | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar