lørdag den 8. januar 2011

Microsoft Touch Mouse: historia ja käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/microsoft-touch-mouse-the-history-and-hands-on/:
Let's oltava selkeitä jotain: Microsoftin Touch Mouse ei ole vain jälleen yksi Redmond on mielenkiintoisen näköinen tietokoneiden oheislaitteet, se johtuu yhden yhtiön tunnettu tutkimushankkeita . On olemassa paljon käsitteen hiirillä, että Microsoft on leikitellyt ympäriinsä sen Labs (yksi on jopa web sisällä ), mutta Touch Mouse on nimenomaan perustuu yksi nimeltään "Cap". Led Hrvoje Benko, tarkoituksena oli laittaa pitkälle koskettaa ominaisuuksia osaksi hiiri, joka ei edellytä käyttäjän säätää tavallista osoittamalla ja klikkaamalla tottumukset. Ja juuri 80 dollaria Touch Hiiri ei - kaukaa se näyttää kaikki vanha langaton hiiri ja voit vasemmalle ja oikealle napsauta ilman asiaa, mutta lähietäisyydeltä alue täynnä pieniä Xs on todella tehty matriisin kapasitiivinen kosketusnäyttö elektrodien .

Saimme jonkin aikaa Benko iltapäivällä ja hän vuotanut kaiken hiiren ja antoi meille myös pitkä oppitunti koskettaa ja ele valmiuksia. Meidän täytyy sanoa että paljon eleitä, ja jos olet lähtöisin käyttäen Applen Magic Mouse tai Tasohiirien se voisi olla hieman sekava, mutta on joitakin erittäin ainutlaatuinen pikakuvakkeet, mukaan lukien kyky vain pyyhkäistä sormella siirtää sinut taaksepäin suunnassa ja minimoida ikkunoita pyyhkäisemällä kahdella sormella alas. Mitä itse laitteisto, se todella tuntuu muiden hiiri, mutta meidän täytyy sanoa, että pehmeä muovi päällyste tuntuu erittäin hyvältä sormissa. Voisimme mennä ja, tai voimme vain näyttää, miten se kaikki tapahtuu videon alla. Niin, ja älä unohda tarkistaa kuvia alkuperäinen Cap hiiri Alla olevassa galleriassa.

Jatkaa lukeneisuus Microsoft Touch Mouse: historia ja käytännön

Microsoft Touch Mouse: historia ja käytännön perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 19:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar