lørdag den 8. januar 2011

Freescale Semiconductor ja RealD pyrkii parantamaan aktiivista suljin 3D

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/freescale-semiconductor-and-reald-working-to-improve-active-shut/:

Passiivinen 3D näyttää uuden kodin viihde hotness CES tänä vuonna, mutta se ei tarkoita teollisuus on luopunut aktiivisesta laukaisinta. Tapauksessa, Freescale Semiconductor ja RealD ovat ilmoittaneet he kehittäminen "tehostettu 3D aktiivinen silmälasien ratkaisu", joka yhdistää Freescalen RF4CE foorumi on yli-the-air 3D synkronointi RealD n vaihto-, suodatus-ja optisen teknologian. Powered by Freescalen MC1323x System on a Chip, uusi järjestelmä toivoo poistamaan monia ongelmia vaivaavat IR-pohjainen aktiivinen suljin kuten linja-of-sight ja kenttä-of-vision rajoituksia. Sen olisi myös mahdollistettava 3D-lasit liikennöidä pidempiä matkoja, ja koska se hyödyntää samaa taajuutta, jota käyttävät kaukosäätimet, se voisi alentaa kokonaiskustannuksia valmistajille käynnisty. Muista kuitenkin, että toisin kuin NVIDIA: n RF-pohjaisen 3D Vision Pro Tech , kaikki nämä ihmeelliset lupaukset ovat pelkkää puhetta ilman kävellä - niin me kaasuläpän innostuksemme kunnes voimme mennä silmät on joitakin todellisia vaihdetta. Kaikki yksityiskohdat osuma PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Freescale Semiconductor ja RealD pyrkii parantamaan aktiivista suljin 3D

Freescale Semiconductor ja RealD pyrkii parantamaan aktiivista suljin 3D perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 19:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Businesswire | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar