lørdag den 8. januar 2011

Movea SmartMotion Air Mini Keyboard kauko-ja Air Mouse paljasti rinnalla Sunrex kumppanuus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/movea-smartmotion-air-mini-keyboard-remote-and-air-mouse-reveale/:
Älä lainaa meille tätä, mutta meillä tuntuu että kaukosäätimet ovat enemmän kuin vain kaukosäätimet mennessä 2012 rullaa ympärillä. HDTV yritykset ovat ovelasti lisäämällä liikkeen tueksi ja kaukosäätimet täällä CES ja PrimeSense n tekniikka menee yli niin hyvin Kinect, siellä ilmeinen seuraavan askeleen, kun katsot TV: n ohjaus. Movea - yritys vastaa Gyration Air Mouse -ja Air Mouse IOS app - on vain lyöttäytyi yhteen Sunrex täällä CES kanssa vastaperustettuun suhde odottaa tuottavan uutta pakki perustuu entisen n MotionIC alusta ja SmartMotion tekniikkaa. Olemme kertoneet odottaa ensimmäisiä tuotteita on saatavilla Q1 tänä vuonna SmartMotion Air Mini Keyboard kauko-ja SmartMotion Air Mouse on nimetty erityisesti. Ensimmäinen sisältää koko neljän rivin QWERTY-näppäimistö ja vetoaa 2,4 GHz langatonta tekniikkaa, mutta ei kuvia, hinnoittelusta ja saatavuudesta lisätietoja on saatavilla vielä.

Jatka käsittelyssä Movea SmartMotion Air Mini Keyboard kauko-ja Air Mouse paljasti rinnalla Sunrex kumppanuus

Movea SmartMotion Air Mini Keyboard kauko-ja Air Mouse paljasti rinnalla Sunrex kumppanuus perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 01:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar