lørdag den 8. januar 2011

IOGEAR GW3DKIT langaton 3D Media Kit karkottaa laitteidesi kaapista

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/iogear-gw3dkit-wireless-3d-media-kit-banishes-your-components-to/:
Kävimme käytännön kanssa IOGEAR langaton HD-järjestelmän viime vuoden CES, ja nyt olemme onnistuneet tekemään sama prototyyppi boutique brändin uusi GW3DKIT 3D langaton serpentiini. Pakkaus sisältää 3D lähettimen ja vastaanottimen, että jokainen on neljä HDMI-liitäntää sekä yksi komponentti, komposiitti-, VGA-ja USB-liitäntä. Jokainen laatikko on myös yksi HDMI-ja USB-lähtö. Yhdessä järjestelmä on suunniteltu stream täyden 1080p 60Hz HD video / 5,1 audio yhdessä 3D-sisältöä yli WiFi (802.11n) niinkin kaukaa kuin 100 metrin päässä on muka vähän viiveellä tai langaton häiriöitä. IOGEAR sanoo odottaa järjestelmän joskus Q1 2011, ja mitään virallista hinnoittelu on vielä saatavilla, mutta olen kertonut, että olisi noin 499 dollaria, jonka IOGEAR CES kopissa henkilökuntaa. Jos kaikki toimii luvatulla tavalla, se kuulostaa hyvältä ratkaisu sinulle kotiteatteri minimalistit siellä, jotka haluavat osia pois näkyvistä. Me varata virallista tuomiota, vaikka ennen kuin voimme mennä silmät on hieman laajennettu testattu. Lisätietoja muista tarkistaa koko PR tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus IOGEAR GW3DKIT langaton 3D Media Kit karkottaa laitteidesi kaapista

IOGEAR GW3DKIT langaton 3D Media Kit karkottaa laitteidesi kaapissa perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 05:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar