lørdag den 8. januar 2011

Audiovox ostaa Klipsch, emme voi auttaa, mutta huolehdi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/07/audiovox-to-buy-klipsch-we-cant-help-but-worry/:
Se on totta. Audiovox , suhteellinen no-name suhteen kuluttajien lopputuotteiden musiikkialalla, on juuri allekirjoittanut ei-sitovan termi arkki ostaa kaikki osakkeet Klipsch konsernin ja sen maailmanlaajuinen tytäryhtiö. Olemme kertoneet, että liiketoimi on useita menoja, "mukaan lukien hyväksytysti suorittanut due diligence-, neuvottelu ja allekirjoittaminen lopullisten sopimusten ja tarvittavien hyväksyntöjen", mutta emme voi kuvitella mitään popping lopettaa väistämätöntä. Ei vaikea rahallisesti ilmeni, ja ei ole arvioitu määräpäivä paljon. Kumma kyllä, Klipsch oli täällä CES paljastaa muutama sana uusia tuotteita, ja Audiovox oli myös täällä komeilu paljon, paljon vähemmän mielenkiintoinen vaihde. Toivomme hartaasti, että Audiovox avulla Klipsch jatkamaan omana kokonaisuutenaan eikä niellä 'em koko ja tukahduttaa innovoinnin yritysten byrokratiaa (samaan tapaan kuin Disney avulla ESPN ajaa omia show ), mutta me olla rehellisiä - Olemme tunne hieman huolissani siitä. Klipsch on ehdottomasti yksi meidän suosikki audio yrityksille ympäri, ja viimeinen asia, jota haluaisi on nähdä hyvä yritys saada osumaan kohtuuttoman raskas konsernin valvonnassa. Tässä toivoen parasta!

PS - Jos olet jäänyt meidän Klipsch päämaja walkthrough kuin vuosi sitten, voit kurkistaa.

Jatka käsittelyssä Audiovox ostaa Klipsch, emme voi auttaa, mutta huolehdi

Audiovox ostaa Klipsch, emme voi auttaa, mutta huoli alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 tammikuu 2011 18:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Indy Star | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar