torsdag den 15. september 2011

Samsung Epic 4G Touch tarkastelu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/samsung-epic-4g-touch-review/:


Jos et ole kuullut Samsung Galaxy S II Tähän mennessä olet varmasti myöhään osapuolelle. Mutta kuten kuuluisa sanonta kuuluu, se on parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö? Galaxy S, edeltäjänsä kanssa lukemattomia alustan valinnat ja operaattorin variantteja, myy edelleen kuin kuumille kiville ympäri maailmaa, ja jatko ole kevyt (kuvaannollisesti) joko - myyntiin kolme miljoonaa yksikköä vuonna 55 päivää vain näyttää olevan rivaled mennessä Yhtiö perustuu ulos Cupertino - ja hyvästä syystä. Annoimme lukitsematon versio korkean arvosanan sen erinomainen suorituskyky, upea näyttö ja huippu-kamera, joten oli vain luonnollista, että olimme viettää seuraavat neljä kuukautta ihmetellen kun näkisi voimanpesä tehdä amerikkalainen.



Älä ymmärrä väärin - olemme nähneet oman osuutemme lukitsematon Galaxy S II laitteita ylpeästi osoittanut pois Yhdysvalloissa (useimmat omasta toimitukselle, tosin), koska se on jo saatavissa täydellä vähittäiskauppa (noin $ 650-700 ) useiden toimittajien. Kuitenkin, Samsung Epic 4G Touch on ensimmäinen, joka tarjotaan tuettua kustannusten vastineeksi kahden vuoden sitouttamisjakson, ja se ei kestä yhtä AT & T ja T-Mobile Vedä takana omia tyylejä Sama luuri. Joten miten maamerkki puhelin kestä paitsi testin ajan, mutta useiden carrier-erityinen suunnittelu muutoksia? Ovatko Sprintin asiakkaat saavat "pilaama" versio Sammy lippulaiva Android laite? Nämä kysymykset on pohtinut kuukausia, ja meillä on vihdoinkin vastauksia jos edelleen lukea.




Jatka lukemista Samsung Epic 4G Touch tarkastelu


Samsung Epic 4G Touch tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 syyskuu 2011 17:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



MasterCard demoja Google Wallet, QkR mobiileille maksut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/mastercard-demos-google-wallet-qkr-platform-for-mobile-payments/:


Olet todennäköisesti kuullut paljon siitä NFC-yhteensopivaa älypuhelimissa, mutta vähän niin todellinen reaalimaailman käyttötarkoituksia siru. No, MasterCardin haluavat muuttaa kaiken tämän, ja heittää muutaman innovaatioita oman kohteliaisuus sen omat t & k Labs ja Google. Näkyy off tilaisuudessa tänään, yhtiö demoed Google Lompakko sovellus ensin oppineet jo toukokuussa - joka valmistautuu virallista avaamista joskus "pian." Käynnissä Sprintin Nexus S 4G - kanssa suunniteltu laajennus moniin laitteisiin - käyttäjät voivat pitää yhteyttä Citi MasterCard tilin palveluun, ja napauta maksuun-milloin tahansa vähittäiskaupan sijainti varustettiin PayPass asemalle . Liiketoimet tapahtuvat niin kuin on odottaa saattaa, joiden menot ilmoitukset notated automaattisesti-app sekä tekstiviestillä. Jos olet vainoharhainen tyyppi tai vain tuhlari, App tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja asettaa kehyksen, hyväksyä / block ostojen kautta luokka (eli ruokailu-, viihde) ja Salli hälytykset ulkomailla toimintaa. Tällä hetkellä Google Wallet palvelu on Android-vain, ja se todennäköisesti suoraa seurausta AT & T, Verizon ja T-Mobile tukee mobiilimaksaminen kilpailija, ISIS .



Mutta yhtiön saivat yhden silmän kiinteä suoraan tulevaisuudesta - juonittelevan jopa vaihtoehtoisia toteutuksia maksu on-the-go kautta MasterCard Labs jako. Keskittymällä QkR alusta (ilmeiset pelata QR-koodit), nämä käsitteet olivat televisio äänisignaalit koodataan oston tiedot, kuultavissa puhelin käynnissä QkR App tai pikaruokaa tabletops upotettu NFC ja QR koodit tulee sallia asiakkaat etsimään kuponkeja, jotta etänä ja soveltaa alennus - kaikki poistumatta paikkaa. Mielenkiintoisin käyttö uuden alustan kuitenkin ollut mitään tekemistä sen kanssa matkapuhelimen käytöstä ja kaikkeen Xbox Kinect. Hyödyntämällä ele tunnustamista tech, jotka voitaisiin valita näytön pitämällä kättä kohteen ja selaillessani kassalle. Tiedämme, vielä toinen suuri proof-of-concept, mutta popsia että kyynisyys hetkeksi - yrityksen edustaja kertonut meille, että pehmeä-pilotti testaus QkR on jo käynnissä, ja virallinen ilmoitus teilataan seuraavan kahden viikon aikana. Ja älä huoli siitä että Google OS vain asia, QkR n testattu yli iOS, Windows Phone Mango ja jopa BlackBerry. Onko uusien maksamiseen system'll käynnistää kaikkia näitä mobiili OS junassa ei ollut selvää, mutta olimme varmoja ei halua olla vähintään kaksi kumppania aluksella. Hyppää ohi tauko saada lähikuvan meidän käytännön kanssa tulevaisuuden maksu.


Certificate kömmähdyksiä voi tarkoittaa päättyy DigiNotar

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ixau56A3LuQ/Certificate-Blunders-May-Mean-the-End-For-DigiNotar:

Certificate Authority DigiNotar on ottaa karkea aikaa se. dinscott kirjoittaa näitä sanoja Help Net Security: "Kun ottaa sen SSL ja EVSSL todistukset katsotaan epäluotettaviin jonka suosituimpien selainten, noin 4200 laatuvarmenteiden - eli varmenteita käytetään sähköisten allekirjoitusten luomiseen - antama CA ovat tällä hetkellä ollaan peruuttaa ja niiden omistajista ilmoitti siitä Alankomaiden riippumaton posti ja telekommunikaatio viranomainen (OPTA). Alkaen eilen, OPTA on irtisanonut akkreditoinnin DigiNotar kuin todistus toimittaja "pätevää" todistukset. kumoaminen tästä hyväksynnästä tekee myös DigiNotar varauksettoman antaa todistuksia alle PKIoverheid CA. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Engadget Podcast, live at 17:00 ET!

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/the-engadget-podcast-live-at-5-00pm-et/:


Mies, mitä viikolla. Meidän peloton johtaja Tim on pois Saksassa, tarkastelemme joitakin makeita autoja ja suurin osa muistakin henkilöstömme on jaettu aika tasan Build, IDF ja Tokyo Game Show. Brian onnistui koota yhteen muutaman jälkijoukko, mukaan lukien Darren ja Richard L., ja olemme menee tämä asia elää seitsemäntoista.

Jatka lukemista Engadget Podcast, live at 17:00 ET!


Engadget Podcast, live at 17:00 ET! alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 syyskuu 2011 16:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Tango videopuhelut demoed on Mango-pohjainen HTC Titan (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/tango-video-calling-demoed-on-mango-based-htc-titan-video/:


Näyttää Mango sai vielä yhden tempun hihassaan - ainakin, temppu, että saat huomattavissa HTC: n häämöttää Titan . Windows Phone johtaja Aaron Woodman - sama Aaron että pysäytti oman Engadget Näytä muutama kuukausi sitten - äskettäin keskeytetty keuliminen Tango videopuhelut sovellus edellä luurin. Tiesimme hyvät ja että eteen päin Titan kamera olisi laittaa käytettäväksi jotain, ja nyt tiedät. "Tietenkin" demo "näyttää melko hyvin käsikirjoitettu - älä odota tarkka esitys videon laatua tungosta 3G-verkon - mutta se varmasti palvelee tekemään odottaa, että paljon vaikeampaa. Kurkistamaan itse juuri tauon jälkeen.



[Kiitos, Stephen]

Jatka lukemista Tango videopuhelut demoed on Mango-pohjainen HTC Titan (video)


Tango videopuhelut demoed on Mango-pohjainen HTC Titan (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 syyskuu 2011 16:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Windows Phone Blogi | Lähetä | Kommentit

Google + API vapautuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ND8SXXAvEbM/The-Google-API-Is-Released:

Nimetön lukija kirjoittaa "Kehittäjät ovat odottaneet lähtien kesäkuun lopulla Google vapauttamaan API yleisölle. No, tänään on se päivä. Muutama minuutti sitten Chris Chabot, Google + Developer Relations, ilmoitti, että Google + API on nyt saatavilla yleisölle. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






US House "Luoja" TSA haluaa tappaa se

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RjCTI4cQ5kY/US-House-Creator-of-TSA-Wants-To-Kill-It:

Yhdysvaltain edustaja John Mica (R-Florida), sponsori alkuperäisen House Bill, joka auttoi luomaan TSA, on tullut suorasanainen vastustaja virasto. Eräässä haastattelussa, "Mica sanoi Seulat tulisi yksityistää ja viraston puretaan." Mica näyttää samaa mieltä muiden TSA kriitikot että virasto "ei todellisuudessa havaita uhka 10 vuotta." Mica on House Kuljetus ja infrastruktuuri puheenjohtaja ja vastaanottaa luokiteltu tiedotustilaisuuksia TSA. Ehkä meidän pitäisi luottaa häneen enemmän kuin useimmat ihmiset tästä aiheesta.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony paljasti hinnat ja koot Do Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön saavat palkkaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoa (vieläkään tiedä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimet ovat esiintyneet joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollari.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria) kuin 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Ensimmäinen Eksoplaneetta Discovered Orbiting Kaksi Tähteä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VJunaUmLFWg/First-Exoplanet-Discovered-Orbiting-Two-Stars:

astroengine kirjoittaa "Ensimmäistä kertaa, tähtitieteilijät ovat löytäneet eksoplaneetan kiertoradalla binary tähteä. Kepler-16b, Saturnuksen kokoinen maailma noin 200 valovuoden päässä, radat Kepler-16, kaksi tähteä lukittu keskinäisen tanssia. Vaikka muut eksoplaneettojen ovat tunnetun binary järjestelmiä, ne ovat vain olleet tunnetusti kiertävät yhden tähden on binary pari; Kepler-16b kiertää molempia. Epäilemättä Kepler-16b innostavat muistoja Tatooine, Luke Skywalkerin kotiplaneetalleen, mutta kaksinkertainen auringonlaskua siellä yhtäläisyydet lopussa. Kepler-16b olisi kaikkea muuta kuin autiomaa maailmassa, se on likimääräinen koko Saturnuksen, se on erittäin kylmä, ja on keskimääräisen veden tiheys. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viewsonic V3D241wm, tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 120Hz virkistystaajuuden, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa on myydä noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin kohokohtia Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia isoveli C5 mobiili-ja esittelemme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, mutta siihen kuuluu vakio 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa hyvä kokoelma kuvakkeita, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


UBS Rogue Trader loses $ 2 miljardia Luvaton Trades

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qnQCZLeqAzI/UBS-Rogue-Trader-Loses-2-Billion-In-Unauthorized-Trades:

PolygamousRanchKid kirjoittaa tähän pätkä Reutersille, että kuulostaa valmis elokuva käsikirjoitus: "Sveitsin UBS sanoi torstaina se oli löytänyt luvattoman kaupankäynnin kauppias sen investointipankki oli aiheuttanut menetettiin noin 2 miljardia dollari." Asia on edelleen tutkittu, mutta UBS nykyinen arvio tappio Kauppojen välillä 2000000000 dollaria, "pankki sanoi lyhyen lausunnon juuri ennen osakemarkkinoiden avataan." Kysy RanchKid: "Ihmettelen, kuinka tämä avaa uudelleen roolin pohdinta atk-järjestelmien kaupan ja takeista, jotka on tarkoitus suojella näiden riskien varalta. Mutta jos mikrosekuntia tarkoita miljoonia kaupankäynnissä ... joka on aika tarkistaa? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Wolfenstein Ray jäljittää ja anti-aliasoituina, 1080p

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k_NB8vDNrIM/Wolfenstein-Ray-Traced-and-Anti-Aliased-At-1080p:

Nimetön lukija kirjoittaa "Kun Intel näkyy niiden tutkimus demo Wolfenstein: Ray jäljittää on tablets, uusin käynnissä IDF keskittyy korkean (EST)-end pelaamista nyt pyörii 1080p. Lisäksi kuvapohjaisia ​​jälkikäsittelyä (HDR, Syväterävyyden ) on nyt myös täytäntöönpanon fiksu tapa laskea pehmennys kautta käyttäen mesh tunnukset ja normaalit ja soveltamalla mukautuva 16x supersampling. Kaikki, joka saa virtansa "pilvi" koostuu palvelin, jossa kahdeksan Knights Ferry kortteja (yhteensä 256 ydintä / 1024 kierteet). paljon laitteistoa, mutta seuraavan iterointia "Monet Integrated Core" (MIC) arkkitehtuuri, nimeltään Knights Corner (ja featuring 50 + ydintä), voi olla aivan nurkan takana. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Wild Papukaijat Learning To puhetta Escaped Lemmikkilintujen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jiDtv64NVXQ/Wild-Parrots-Learning-To-Talk-From-Escaped-Pet-Birds:

bazzalunatic kirjoittaa "Ole varovainen mitä opettaa papukaija. Jotkut puhelias lemmikkieläinten papukaijat joka on välttänyt takaisin luontoon ovat opettaneet villi papukaijat puhua. vaikuttaakin ilmiö voitaisiin integroida parven läpi sukupolvien. Valitse artikkeli:" kehitys kieli voisi hyvinkin olla välittivät eteenpäin sukupolvien, sanoo Ken. "Jos vanhemmat ovat talkers ja ne tuottavat poikasia, niiden poikaset ovat todennäköisesti poimia muutamia", hän sanoo. Ilmiö ei ole ainutlaatuinen, jotkut lyrebirds Etelä Australia yhä toistavat äänet akselit ja vanha suljin-box kamerat esivanhempiensa kerran oppinut. "" Vaikka tämä ei yllä hämmästyttävä tason Washoe simpanssin viittomakielen opetuksessa, se on silti mielenkiintoinen ja mieleen jotain Alfred Hitchcockin elokuva.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.