torsdag den 15. september 2011

TechCrunch häiritä SF Battlefield Semifinaalit: Tuomarit React

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/594HLShBydQ/:

Screen Shot 2011-09-14 at 7.37.26 PM

TechCrunch häiritä Startup Battlefield semifinaali lähtenyt käyntiin epätavallinen tapa, jossa moderaattori Paul Carr tuo on TechCrunch toinen perustaja Mike Arrington liittyä tech julkkis tuomareita Ron Conway, Hadi Partovi, Marissa Mayer, Roelof Botha ja Matthew Cohler lavalla.


Vaikka odotamme lopullista voittajat julkistetaan, voit jäsentää läpi muistiinpanoni kaikista hauskaa, alla.


Bitcasa


Toisin Dropbox joka synkronoi tiedoston pilvi, Bitcasa voit kirjoittaa pilvi, tietokoneen samalla tavalla kuin normaalisti, mutta apuohjelma kirjoittaa tiedoston pilvi. Bitcasa älykkäästi määrää mitä tiedostoja sinun pitäisi käyttää, ja välimuistit ne kovalevyllesi. Se on merkittävää, koska se antaa sinulle rajattomat varastointi pilvessä, subverting tyypillinen malli kirjoittaa tiedostoja kiintolevyltä ja sitten ottaa niitä voidaan siirtää, jos et käytä.


Beta on ilmainen, freemium malli, 10 dollaria kuukaudessa ääretön varastointiin.


Tuomareiden palaute:


Mike Arrington tweeted pois viime yönä, että "Bitcasa on pelin vaihtaja elleivät ne tyriä." Viittaa siihen, että siellä saattaa olla kolme Dropbox sijoittajat lavalla, "Miten voit kasvattaa käyttäjäkuntaa harkitsee Dropbox on siellä?" Bitcasa vastasi että niiden Arvolupauksemme eroaa Dropbox, "Olemme noin uuden kovalevyn," ei noin tiedostonjako, "Sinun pitää vielä tilaa kiintolevyltä Dropbox.


Tuomari Marissa Mayer myös huolissaan siitä Dropbox oli kilpailija ja ihmetellyt jakamisen prosessia "Kun jaat mobiililaitteen kanssa, oletko tallentaa asioita asiakas, vai onko se puhtaasti suoratoistona?" Vastaus on, että laite virtaa sen pilvi reaaliajassa, verkon yli. "


Botha esille kustannustekijä streaming kaikkia tietoja, joita Bitcasa osoitettu sanomalla, että he käyttävät välimuistia mallia, mikä vähentää kustannuksia. Matt Cohler halusi tietää mitä oli tärkein ongelma käynnistyksen ratkaistu kuluttajille, johon käynnistyksen vastasi, että he eivät koskaan tahdo joudutaan vetämään pois toiseen USB-tikun tai kovalevyn uudelleen, taas on Dropbox tarvitset silti tilaa.


Ron Conway esille se, että se on pohjimmiltaan olemaan markkinoinnin välistä taistelua Bitcasa, Dropbox ja Boxee ja käynnistyksen todella tarvitsee keskittyä mikä erottaa sen. "Dual video pisti silmään, että näyttää olevan todiste Olet erilainen. Naudanliha ylös markkinointi, koska tämä on hullu. "


Kun Partovi kysymys turvallisuudesta, Cohler esille, että hän näki paljon tämän ydintoimintoja kanssa GDrive. "Miksi sinä aiot menestyä?" Tätä Käynnistys sanoi: "Äitini voisi käyttää tätä ja hän ei ole tietokone ihminen. Se on Apple malli, haluamme vain sitä toimimaan. "


Ravistin


Shaker on sosiaalinen ympäristö, jonka avulla voit käyttää Facebook-profiili olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa ympäri ", kuten Second Life, paitsi sinä itse." Alustana sosiaalisen kokemuksia, jossa voit käydä virtuaalisia paikoissa kuten baareissa tai toimistot , sisältää Facebook API jotta myös tavaraa kuten Like seinä, jossa voit nähdä mitä yhteistä sinulla on muiden ihmisten huoneessa.


Shaker on ollut lähes 10K käyttäjille, koska sen beeta käynnistää.


Tuomareiden palaute:


Ron Conway alkoi palaute kysymällä, kuinka samanlaisia ​​App oli Second Life, ja mitä tapahtuu, kun App muuntautuu osaksi dating site. Shaker perustaja puhui ho


Ingen kommentarer:

Send en kommentar