torsdag den 15. september 2011

Sprint muuttuvat palautusoikeus huomenna nixing Premier ohjelma vuoden lopussa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/sprint-changing-return-policy-tomorrow-nixing-premier-program-a/:


Sprintin tehneet Mondo politiikka muuttuu ajan viimeisen kahden viikon muodossa korotetut maksut , niin mitä muutama enemmän leikkauksia? Olemme saaneet vihjeitä viime päivä tai niin, että ehdottaa nyt verkostoon sen metkut uudelleen, joten välittömiä muutoksia sen palauttamispolitiikkaa sekä pian käyttöön hölynpöly sen Premier ohjelmaa. Tehokas huomenna Sprintin leikkaamalla sen toistumisaika 30 päivää 14 ja riskitön kokeiluversio tarjous - joka lopulta voit kävellä pois teidän palvelun kuukauden ilman syytettä Penny - on häviämässä savuna ilmaan. Kurkotti vahvistusta harjoittaja tiedottaja, meille kerrottiin: "Alku 16 syyskuu, Sprint uudistaa palautusoikeus uusia toi-palvelun, päivitykset, lisävarusteet ja laitteet. Jaamme lisätietoja uuden Sprint Tyytyväisyystakuu at myöhemmin. " Tämä ei täysin vastaa meidän kysely, tietenkin, mutta se ainakin osoittaa, että palauttamispolitiikka uhriksi muutamia muutoksia perjantaina.



Meillä myös alkoi saada vinkkejä tänään ennustaa tulevan kuoleman Sprint Premier ohjelma - Yhtiön kaksiportainen VIP ohjelma, joka tarjoaa vuosittain päivityksiä ja muita etuisuuksia. Premier jäsenet ilmeisesti ilmoitetaan jo huomenna (tai niinkin myöhään kuin lokakuussa) että he ovat vasta vuoden lopussa käteistä niiden jäljellä etuja. Ainoa perustelu annetaan: "auttaa meitä keskittymään alueille että asiakkaat arvostavat eniten, kuten rajoittamaton data suunnitelmia." Tulkita, että miten te, mutta Valtavan asiat ovat menossa alaspäin Overland Park, ja emme ole edes kuullut ihmeellisiä uutisia rahdinkuljettajan "Strategia ja uudelleenorganisointi" vielä. Ellei tietenkin se kaikki on sidottu yhteen jotenkin ...



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Jatka lukemista Sprint muuttuvat palautusoikeus huomenna nixing Premier ohjelma vuoden lopussa


Sprint muuttuvat palautusoikeus huomenna nixing Premier ohjelma vuoden lopussa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 syyskuu 2011 00:20:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar