torsdag den 15. september 2011

YouTube julkistaa jälkituotannossa Suite sisältää Instagram kaltaisia ​​vaikutuksia ja Shake Reduction

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/youtube-unveils-post-production-suite-includes-instagram-like-e/:


Mikään sanoo " YouTube "kuin rakeinen handheld laukaus, joka toimii katalysaattorina pahoinvointi, valitettavasti, tämä saattaa kaikki asettaa vaihtumaan. Digitaalinen koti Home Video on otettu käyttöön sarja uusia efektejä, jonka avulla voit paikata oman suorapuheinen klassikoita, vaikka olet ladannut ne. Mikä parasta, tekemäsi muutokset ovat ainetta rikkomattomat, joten jos grand ajatus osoittaa hirvittävät todellisuudessa, voit mennä takaisin ja perua kaikki sekaantuu. Tavallinen perheystävällinen seepia, cartoonify ja vinjetti tyyppi hinta - kohteliaisuus kuvankäsittelyyn Amigos Picnik - on liittynyt joitakin käytännön työkaluja, kuten kirkkaus, kiertää ja edellä mainittu sairaus ratkaisuun vakauttaminen. Kuitenkin, jos leike on enemmän kuin 1000 näkymät sinun täytyy tallentaa se uuteen - ei haluaisi seuraavaksi Numa Numa vid saada kaikki värjäytynyt jälkeen menee virus, nyt sinä?

Jatka lukemista YouTube julkistaa jälkituotannossa Suite sisältää Instagram kaltaisia ​​vaikutuksia ja Shake Reduction


YouTube julkistaa jälkituotannossa Suite sisältää Instagram kaltaisia ​​vaikutuksia ja Shake Reduction alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 syyskuu 2011 03:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink GigaOm | lähde YouTube Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar