torsdag den 15. september 2011

Samsung Epic 4G Touch tarkastelu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/samsung-epic-4g-touch-review/:


Jos et ole kuullut Samsung Galaxy S II Tähän mennessä olet varmasti myöhään osapuolelle. Mutta kuten kuuluisa sanonta kuuluu, se on parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö? Galaxy S, edeltäjänsä kanssa lukemattomia alustan valinnat ja operaattorin variantteja, myy edelleen kuin kuumille kiville ympäri maailmaa, ja jatko ole kevyt (kuvaannollisesti) joko - myyntiin kolme miljoonaa yksikköä vuonna 55 päivää vain näyttää olevan rivaled mennessä Yhtiö perustuu ulos Cupertino - ja hyvästä syystä. Annoimme lukitsematon versio korkean arvosanan sen erinomainen suorituskyky, upea näyttö ja huippu-kamera, joten oli vain luonnollista, että olimme viettää seuraavat neljä kuukautta ihmetellen kun näkisi voimanpesä tehdä amerikkalainen.



Älä ymmärrä väärin - olemme nähneet oman osuutemme lukitsematon Galaxy S II laitteita ylpeästi osoittanut pois Yhdysvalloissa (useimmat omasta toimitukselle, tosin), koska se on jo saatavissa täydellä vähittäiskauppa (noin $ 650-700 ) useiden toimittajien. Kuitenkin, Samsung Epic 4G Touch on ensimmäinen, joka tarjotaan tuettua kustannusten vastineeksi kahden vuoden sitouttamisjakson, ja se ei kestä yhtä AT & T ja T-Mobile Vedä takana omia tyylejä Sama luuri. Joten miten maamerkki puhelin kestä paitsi testin ajan, mutta useiden carrier-erityinen suunnittelu muutoksia? Ovatko Sprintin asiakkaat saavat "pilaama" versio Sammy lippulaiva Android laite? Nämä kysymykset on pohtinut kuukausia, ja meillä on vihdoinkin vastauksia jos edelleen lukea.




Jatka lukemista Samsung Epic 4G Touch tarkastelu


Samsung Epic 4G Touch tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 syyskuu 2011 17:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar