torsdag den 15. september 2011

Dyson intros Hot AM04, tavoitteena on muuttaa kodin lämmitys peli (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/14/dyson-intros-hot-am04-aims-to-change-the-home-heating-game-vid/:


Jätä se James Dyson antaa sinun tavallinen kodinkone uusi spin. Tonight New Yorkissa, herra Dyson astui lavalle, jotta kunnolla paljastaa hänen viimeisin Gizmo - 399,99 dollaria Dyson Hot AM04. Kuten nimestä voi päätellä, tämä on yhtiön uusin tuuletin Air Multiplier , mutta keraaminen hiilen lämmityselementti pitää varpaat paahteinen. Näillä hiostava kesäpäivinä, voit saada huoneeseesi alas kylmä 32 celsiusta, ja kun talven kylmimpään talviaikaan osumia, voit lyödä 99 astetta - Caliente. Yksikkö on suunniteltu paljon kuten JET: n siipi, johon ilma sen pohjassa grillit ja vahvistamalla se kuusi kertaa se nousee ulos kanavat.



Kiinnostavaa kyllä, meille kerrotaan, että lämmityselementti pysyy yhtä esiasetettu lämpötila, mittaus huoneessa, kunnes se saavuttaa tason kertoa sen. Kuten odottaa saattaa, sisäänrakennettu turvamekanismi kääntää koko asian pois, jos se kaatuu. Sen kallistettava pohja tai mukana IR kauko, voit muuttaa lämpötilaa, valitse TEN tuulettimien nopeuksia ja aseta se värähtelyn tilaan. Parempi vielä, kauko magneettisesti pureutuu yksikön yläosaan - täydellinen, jos olet altis menettää asioita. Se on tällä hetkellä saatavana valkoisena tai hopea suoraan Dyson (vaikka kauko-vähemmän versio on kääntää niille, jotka haluavat säästää muutaman taalaa), ja löydät lisätietoja ja PR ohi tauko.


Jatka lukemista Dyson introjen Hot AM04, tavoitteena on muuttaa kodin lämmitys peli (video)


Filed under:


Dyson intros Hot AM04, tavoitteena on muuttaa kodin lämmitys peli (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 syyskuu 2011 21:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar