torsdag den 15. september 2011

Razer julkisti arcade fightstick prototyyppi on TGS, näyttää peliyhteisö saamaan aikaan yksityiskohdat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/razer-unveils-arcade-fightstick-prototype-at-tgs-looks-to-gamin/:








Tuntuu siltä, ​​ihmiset on Razer käyttävät yhtiön "pelaajille, joita pelaajat" tunnuslause sydämen, tänään julkistaa uuden muokattavissa PC / Xbox 360 Arcade Stick Tokyo Game Show, joka ei edes isketty tuotantoon asti fightstick yhteisön disassembles, modit, ja tuomarit pahus irti. Vielä-to-be-nimeltään arcade-ohjain tulee ensin tehdä sen tapa valita hakijoille suljettu beta-ohjelma, laskemisesta rig käsissä noin 200 plus pelaajille, jotka sen jälkeen, kun tiensä sen kanssa, antaa asu kanssa vinkkiä hienosäätää lopputuote.



Razer n TGS henkilöstö antoi meille lyhyesti yksikkö, ja anna meidän vaihtaa noin johdot, pop out painikkeet, ja viulu rig etulevy. Prototyyppi yksikkö on rakennettu Sanwa Denshi komponentteja, mutta Razer kertoo meille, että mod-ajattelevien pelaajat ovat vapaita korvata, muuttaa tai muuten korjailla tahansa säätimen pääosaa pelkäämättä virtsaamisen sen takuu - vain Stick n ohjauskortin on pois päältä rajoja. Beta rekisteröinti on jo avoinna, ja ensimmäinen testi yksiköiden olisi laiva ulos ensi kuussa. Tutustu galleriassa alla kaunis tyttö, tai osoita peepers ylös varten demo suoraan TGS Näytä lattialle. Haluatko lisää tekstiä? Hit tauko virallisessa lehdistötiedotteessa.


Jatka lukemista Razer julkistaa arcade fightstick prototyyppi on TGS, näyttää peliyhteisö saamaan aikaan yksityiskohdat


Razer julkisti arcade fightstick prototyyppi on TGS, näyttää peliyhteisö saamaan aikaan yksityiskohdat Ori


Ingen kommentarer:

Send en kommentar