torsdag den 15. september 2011

MasterCard demoja Google Wallet, QkR mobiileille maksut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/mastercard-demos-google-wallet-qkr-platform-for-mobile-payments/:


Olet todennäköisesti kuullut paljon siitä NFC-yhteensopivaa älypuhelimissa, mutta vähän niin todellinen reaalimaailman käyttötarkoituksia siru. No, MasterCardin haluavat muuttaa kaiken tämän, ja heittää muutaman innovaatioita oman kohteliaisuus sen omat t & k Labs ja Google. Näkyy off tilaisuudessa tänään, yhtiö demoed Google Lompakko sovellus ensin oppineet jo toukokuussa - joka valmistautuu virallista avaamista joskus "pian." Käynnissä Sprintin Nexus S 4G - kanssa suunniteltu laajennus moniin laitteisiin - käyttäjät voivat pitää yhteyttä Citi MasterCard tilin palveluun, ja napauta maksuun-milloin tahansa vähittäiskaupan sijainti varustettiin PayPass asemalle . Liiketoimet tapahtuvat niin kuin on odottaa saattaa, joiden menot ilmoitukset notated automaattisesti-app sekä tekstiviestillä. Jos olet vainoharhainen tyyppi tai vain tuhlari, App tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja asettaa kehyksen, hyväksyä / block ostojen kautta luokka (eli ruokailu-, viihde) ja Salli hälytykset ulkomailla toimintaa. Tällä hetkellä Google Wallet palvelu on Android-vain, ja se todennäköisesti suoraa seurausta AT & T, Verizon ja T-Mobile tukee mobiilimaksaminen kilpailija, ISIS .



Mutta yhtiön saivat yhden silmän kiinteä suoraan tulevaisuudesta - juonittelevan jopa vaihtoehtoisia toteutuksia maksu on-the-go kautta MasterCard Labs jako. Keskittymällä QkR alusta (ilmeiset pelata QR-koodit), nämä käsitteet olivat televisio äänisignaalit koodataan oston tiedot, kuultavissa puhelin käynnissä QkR App tai pikaruokaa tabletops upotettu NFC ja QR koodit tulee sallia asiakkaat etsimään kuponkeja, jotta etänä ja soveltaa alennus - kaikki poistumatta paikkaa. Mielenkiintoisin käyttö uuden alustan kuitenkin ollut mitään tekemistä sen kanssa matkapuhelimen käytöstä ja kaikkeen Xbox Kinect. Hyödyntämällä ele tunnustamista tech, jotka voitaisiin valita näytön pitämällä kättä kohteen ja selaillessani kassalle. Tiedämme, vielä toinen suuri proof-of-concept, mutta popsia että kyynisyys hetkeksi - yrityksen edustaja kertonut meille, että pehmeä-pilotti testaus QkR on jo käynnissä, ja virallinen ilmoitus teilataan seuraavan kahden viikon aikana. Ja älä huoli siitä että Google OS vain asia, QkR n testattu yli iOS, Windows Phone Mango ja jopa BlackBerry. Onko uusien maksamiseen system'll käynnistää kaikkia näitä mobiili OS junassa ei ollut selvää, mutta olimme varmoja ei halua olla vähintään kaksi kumppania aluksella. Hyppää ohi tauko saada lähikuvan meidän käytännön kanssa tulevaisuuden maksu.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar