torsdag den 15. september 2011

Vuosi vuoden jälkeen "AngelGate" Lisää Angelic Angels laskeutuvan Häiritä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GoQ3uxWQbrk/:

disrupt_d3-3044-1

Vuosi sitten valtava kiista puhkesi ennen TechCrunch Häiritä (tuttuja?). Michael Arrington käveli baarin San Francisco, Bin 38, ja käveli ulos tunne likainen. Se oli Bin 38 että hän kuuli ryhmä enkeli sijoittajille puhua eri asioita - joista monet eivät näytä kovin yrittäjäystävällisin. Anyway, tilanne oli paha, että Mike oli kirjoittaa viesti julistaa: TechCrunch Häiritä ei About AngelGate .


Ja se useimmiten ei. Paitsi yksi paneeli .


Nopea eteenpäin tänään. Mike oli lavalle toisen ryhmän kanssa enkeleitä. Tilanne on muuttunut huomattavasti Mike on nyt sijoittajalla, useita enkeli kierroksen tarjoukset pussiin. Samalla enkeli kohtaus koko on kasvanut räjähdysmäisesti entisestään kuten me olemme forthy investoimalla kertaa.


Potkia asioita pois, ne lyhyesti uudelleen AngelGate. Muistatte ehkä, että SV Enkelin Ron Conway oli eniten järkyttynyt siitä, mitä meni alas Bin 38. Toisella puolella oli 500 startup Dave McClure joka oli Bin 38 (Conway ei ollut), että yö. Molemmat olivat viime vuoden paneeli, ja molemmat olivat tämän vuoden samoin.


"Hyöty oli, että jokainen tajusi, että meidän pitäisi keskittyä auttamaan yrittäjiä", Conway sanoi tänään suosionosoitukset yleisöltä. Ja se oli aika paljon se. Sen jälkeen keskustelu siirtyi mitä tapahtuu enkeli yhteisössä nyt.


Mike miettinyt siirtyä kohti rajaamattomasta toteaa (lähinnä rahoituskierros, jossa todellinen hinta määräytyy jälkeen sijoittajat tekevät) on huono asia sijoittajille. Erityisesti hän kysyi Conway sitoutumista sijoittaa kaikki Y Combinator startup kanssa Juri Milner satutti muita enkeleitä?


Kaikki näyttivät olevan yhtä mieltä siitä, että rajaamattomasta tilanne alkoi kauan ennen sitä. Itse asiassa se, miten asiat olivat jonkin aikaa, kunnes enkelit alkoivat saada suosiota ja pystyivät työntämään takaisin rajattuun toteaa, McClure totesi. Vain McClure ja Conway olivat ne paneelin jotka olivat avoimia tekemässä rajaamattomasta muistiinpanoja lainkaan. SoftTech n Jeff Clavier , Freestyle n Josh Felser ja Felicis " Aydin Senkut kaikki ovat yleensä vastaan ​​konseptin.


McClure n ajatus on, että sinun pitäisi olla "avoin suuria yrityksiä" ole väliä, mitä ehtoja. Samaan aikaan, Conway uskoo, että yrittäjien suurella kirjatusta on vaikutusvaltaa tehdä rajaamattomiin muistiinpanoja, ja uskoo, että on heidän oikeus hyödyntää sitä.


Felser mielestä rajaamattomasta toteaa satuttaa alussa sijoittajat, jotka ovat usein ystäviä tai perheenjäseniä. He ottavat eniten riskejä, ja sitoutua aikaisin, niin he voivat saada ruuvata ilman suojuksia. Mutta Conway uskoo rajaamattoman on osa kauneuden vapaan yrittäjyyden. Hän totesi, että vaikka hän investoi Google oli 75.000.000 dollaria valmiiksi ja tuolloin, että olisi pidetty rajaamattomasta huomata. Hän viittasi myös Jim Breyer joutumassa Facebook klo 85.000.000dollari kuin saman idean.


Hetken edestakaisin Aiheesta, Conway keskeytti. "Mikään näistä asioista", hän sanoi. Todella tärkeistä asioista ovat tuotteita ja yrittäjiä, hän julisti.


Joten Mik


Ingen kommentarer:

Send en kommentar