torsdag den 15. september 2011

AT & T Foundry innovaatiokeskus avaa ovensa Palo Altossa auttaa devien joukoille, mitä he tekevät

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/atandt-foundry-innovation-center-opens-its-doors-in-palo-alto-to-h/:


Olemme kuulleet pysymällä mukana Jonesin, mutta tämä alkaa naurettavaa. Aluksi se oli Verizon , sitten Vodafone , ja nyt Ma Bell - kanssa auttaa päässä Ericsson - on rakentanut innovaatiokeskus Piilaaksossa. Tämä uusi keskus täydentää triumviraatti AT & T Foundry tilat (kaksi muuta ovat Texas ja Israel), ja on osa yhtiön strategiaa nopeuttaa prosessia kehittämällä ja toimittamalla uusia tuotteita asiakkailleen. Juuri nyt on yli 100 hanketta kehittämiseen Palo Altossa, ja AT & T aikoo lisätä enemmän. Ne, jotka ovat päättäneet saada AT & T: n verkoissa ja asiantuntemusta, jotta uusia hankkeita pelata mukava kaikki yhtiön vaihde, ja se on jo tuottanut muutamia asioita, jotka olivat esillä keskuksen avajaisia. Haluatko vilkaista, mitä on AT & T: n innovaatio putki? Lue ohi tauko saada se.


Jatka lukemista AT & T Foundry innovaatiokeskus avaa ovensa Palo Altossa auttaa devien joukoille, mitä he tekevät


AT & T Foundry innovaatiokeskus avaa ovensa Palo Altossa auttaa devien joukoille, mitä he tekevät alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 syyskuu 2011 07:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Sähköposti

Ingen kommentarer:

Send en kommentar