torsdag den 15. september 2011

Sharp lopettaa alkuperäinen Galapagos e-lukijoita, 7-tuumainen laji selviää

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/sharp-to-discontinue-original-galapagos-e-readers-7-inch-specie/:


Olemme nostaneet konsernin lasit alkuperäiseen Galapagos e-lukija tänä aamuna, koska Sharp on päättänyt lopettaa sen. Tänään, valmistus ilmoitti lopeta tilauksia sen 5.5-ja 10.8-tuuman Android tablets 30. syyskuuta, vain yhdeksän kuukauden kuluttua ne lanseerataan ensin. Yhtiön tiedottaja kuitenkin vahvisti, että Sharp ei jää kokonaan markkinoilta, koska se aikoo jatkaa laadimme 7-tuumainen A01SH joka käynnisti viime kuussa. Japani-pohjainen yritys on luottavainen, että "markkinat sähköisten kirjojen laajenee edelleen," mutta päätti lopettaa sen vanhemmat liuskeet, koska he ovat jo "täytetty tarkoituksiin että ne on suunniteltu." Sharp laski paljastaa myyntiluvut tuomittu laitteita, vaikka paikalliset tiedotusvälineet ovat kertoneet, että ne ovat saattaneet puristettua ulos Japanin markkinoille iPad - ehdottomasti darwinilaisen selitys.

Sharp lopettaa alkuperäinen Galapagos e-lukijoita, 7-tuumainen laji selviää alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 syyskuu 2011 04:48:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde AFP | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar