torsdag den 15. september 2011

TomTom julkisti ZE Live-navigointijärjestelmä mitata EV akku mehu, pitää sinut truckin "

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/15/tomtom-announces-z-e-live-navigation-system-to-measure-ev-batte/:


Ei ole mitään pahempaa kuin menee myöhäisillan chili koira ajaa vain löytää EV imi kuivua 7-11 parkkipaikalla. Vähentämiseksi ns "alue-ahdistus," siellä Carminat TomTom ZE Live, kojelauta-navigointijärjestelmä, jolla kansalaiset paitsi kuljettajat häviämisen, mutta tarjoaa myös visuaalisen cue, kuinka paljon valtaa on jäljellä. Kiinni Vihreä lanka, laite tarjoaa erittäin ympäristöystävällinen ja tehokas reitit (läheisiltä latausasemilla) - jättäen kuljettajat tunne hyvä jättää päätöksenteon lautaan. NAV tulee esipaistetun kaikissa tulevissa Renault Fluence ZEs - mutta emme olisi yllättynyt nähdessäni muiden EV valmistajat ottavat käyttöön vastaavia lisäosia tulevaisuudessa. Tutustu koko PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista TomTom julkisti ZE Live-navigointijärjestelmä mitata EV akku mehu, pitää sinut truckin "


TomTom julkisti ZE Live-navigointijärjestelmä mitata EV akku mehu, pitää sinut truckin " alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 syyskuu 2011 03:51:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde TomTom | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar