torsdag den 15. september 2011

McAfee ja Intel kumppani jopa laittaa varkaudenesto tech Ultrabooks

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/14/mcafee-and-intel-partner-up-to-put-anti-theft-tech-in-ultrabooks/:

Intel Anti-Theft

Intel on pitkään tarjonnut laitteisto-tason varkaudenesto tekniikka , lähinnä sen yritysasiakkaille. Mutta, kun käyttäjät yhä liikkuvampia, tarvetta ulottaa ne suojaukset on keskivertokuluttaja on tullut yhä selvemmin. McAfee on hahmojen kanssa Chipzilla luomaan kuluttajaystävällinen ohjelmistopaketti vuorovaikutuksessa chip-tason varkaudenesto tech että pakataan jokaiseen Ultrabook . Yksityiskohtaista tietoa ohjelmistosta on melko ohut tällä hetkellä, mutta tiedämme sen varmasti ominaisuus etälukituksen, pyyhi ja sijainnin seuranta auttaa sinua takaisin olet arvokas lappy ja pitää henkilökohtaiset tiedot käsistä kulkumiesten-do-kaivot . Suite alkaa merenkulun rinnalla pieni kannettavat ensi vuonna, mutta odottaessa, tutustu PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista McAfee ja Intel kumppani jopa laittaa varkaudenesto tech Ultrabooks


McAfee ja Intel kumppani jopa laittaa varkaudenesto tech Ultrabooks alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 syyskuu 2011 18:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar