torsdag den 13. januar 2011

Amazon EC2 Ottaa Halvat Brute-Force hyökkäykset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h7nACB8CH-Y/story01.htm:
snydeq kirjoittaa "Saksan valkoinen hattu hakkeri Thomas Roth väittää, että hän voi haljeta WPA-PSK-suojattujen verkkojen kuudessa minuutissa Amazon EC2 laskentatehoa - hyökkäys, joka maksaisi hänelle 1,68 dollaria. avain? Amazonin uusi klusteri GPU tapauksissa." grafiikkapiirit ovat ( riippuen algoritmi ja toteutus) noin sata kertaa nopeampi kuin vakiona quad-core prosessorit, kun se tulee brute pakottaa SHA-1 ja MD "Roth selitti. GPU-tukea palvelimet olivat aiemmin saatavilla vain supertietokoneiden eikä julkisia yleensä, mukaan Roth, joka on muuttunut EC2. muun muassa kysymykset Rothin tutkimus korotusta, mikä rooli olisi Amazon ja muut julkisen pilvi tarjoajien rooli estää asiakkaita käyttämästä palveluja rikoksiin? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Tutkimus: Verizon Wireless ja HTC Innokkaimpia tarjota Android 2.2 päivitykset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/verizon-wireless-and-htc-most-eager-to-provide-android-2-2-updat/:
Kuule, jos ostat harjoittaja merkkituotteiden Android luurin, sinun pitäisi tietää hyvää ja että et voi koskaan nähdä ensimmäisen Android päivitys. Se ei ole helppo kuulla, mutta kuten äiti sanoi aina, totuus ei aina ole kivutonta. Se sanoi, että on vielä joitakin tutkimus pitäisi tehdä ennen poiminta puhelimen ja operaattorin, ja Computerworld on ilmeisesti tehnyt juuri sitä sinulle. Menetelmä on kaikki selitetty alas lähde linkkiä, mutta pitkä ja lyhyt ja se on tämä: viime vuoden 2010, Verizon päivittää 33 prosenttia sen osa-2.2 puhelimet Froyo, kun taas Sprint päivitetään vain 28,6 prosenttia sen vakaa ja T-Mobile siunattu vain 12,5 prosenttia sen puhelimien kanssa uuden kaivauksilla. AT & T bashers on otettava huomioon, kun Ma Bell ei ole päivitetty yhtäkään yhdeksän Android-puhelimet aikana kesä-joulukuussa 2010 Time aikana. Joo, auts. Yli luurin puolella, meillä HTC gifting puolet laitteiden Froyo, kun taas Motorola Toisella sijalla 15,4 prosenttia ja Samsungin kolmanneksi 11,1 prosentilla. Ei väliä siivu, se on masentavaa tutkimuksessa tarkastella, ja se todennäköisesti tekee päätöksen ohittaa Nexus näyttää sitäkin typerä jälkikäteen. Mutta hei, ainakin siellä on Nexus S lohduttaa sinua ... Jos olet halukas allekirjoittamaan T-Mob, että on.

Tutkimus: Verizon Wireless ja HTC Innokkaimpia tarjota Android 2.2 päivityksiä perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 17:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Into Mobile | lähde Computerworld | Lähetä | Kommentit

Evigroup Mela Pro höyryävän demo antaa sinulle pää seuranta, kuumia aaltoja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/evigroup-paddle-pros-steamy-demo-gives-you-head-tracking-hot-f/:
Olemme odottaneet nähdä Mela Pro toiminnassa vuodesta Evigroup ilmoitti handsfree-tabletti viime vuonna, mutta emme koskaan kuvitellut esittelykierroksen olisi tämä, niin ... titilating. Olemme aiemmin ilmoittanut, että tabletti olisi käyttää eteenpäinsuunnatut web seurata pään liikkeitä kohdistin valvonta, ja sikäli kuin voimme kertoa, järjestelmä seuraa läpi lupauksensa: kursori seuraa liikettä käyttäjän pään sujuvuutta ja - ilmeisesti - tuijottaen tahansa näytön yli puolen sekunnin vastaa hiiren klikkauksella. Suoraan sanottuna olemme edelleen ällikällä lyötyjä siitä kaksoisnapsauta kuitenkin. Mela Pro urheilu Windows 7 toimii € 990 ($ 1300), mutta sama tabletti sans ohjelmisto maksaa € 890 ($ 1169). olemme yhä jonesing nähdä sen liikkuu henkilö, mutta jos etsit hieman tabletti eye-candy piristää päivää, tutustu häpeilemättä vauhdikas demo jälkeen hypätä.


[Kiitos, wmax]

Jatka käsittelyssä Evigroup Mela Pro höyryävän demo antaa sinulle pää seuranta, kuumia aaltoja

Evigroup Mela Pro höyryävän demo antaa sinulle pää seuranta, kuumia aaltoja perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 17:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde DailyMotion (Evigroup) | Lähetä | Kommentit

Ensimmäinen Ceiling Light Internet asennettuja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5EDmxXUcTKM/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "Me viimeksi kuulleet LVX LED kattovalaisin optinen viestintäjärjestelmä joulukuussa, ja nyt uutinen on rikki, että yhtiö hiljattain käyttöön teknologiaa useissa kaupungin virastojen St. Cloud, Minnesota. LVX / kattovalaisin järjestelmä pystyy siirtämään dataa noin kolme megabittiä sekunnissa, mikä on suunnilleen yhtä nopeasti kuin asuin DSL linja. Työkalu sijoittaa valodiodien (LED) ja standardi-kokoinen valaisin. Tämä puolestaan lähettää koodattu binääri viestejä erityistä modeemit liitetty tietokoneita, jotka myös vastaavat kautta valonsäteet. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Jeopardy-pelaaminen supertietokone Beats Ihmiset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qCDzh9ZAmWk/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Ok, tämä oli vain käytännön kierroksella. Mutta lyhyt esittely tänään IBM: n Jeopardy-pelissä supertietokone, kiitää nimeltä Watson perusteellisesti löi kaksi lahjakasta ihmisen kilpailijoita. IBM on työskennellyt tämän tekoälyä hanke vuosia todistaa, että tietokone voidaan ohjelmoida ymmärtämään keskustelunanalyysin puhe ja sanaleikkejä. Nykypäivän demo, Watson on osoittautunut kohta: se alkoi ulos nukkumaan luokkaan "Chicks Dig Me" naisista ja arkeologiaa. tosi mies vastaan kone face-off (jossa sama kilpailijat kilpailevat 1.000.000 dollaria palkinto) nauhoitetaan huomenna, ja esitettiin helmikuussa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Google vs. Bing - lähes empiirinen tutkimus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MB278boIOdA/story01.htm:
eko3 kirjoittaa "SearchEngineLand.com on mukana artikkeli, joka vertailee Googlen tulos kyselyn kannalta suorituskykyä Microsoftin Bing. kautta tekijän menetelmät ja hyvin pieniä näytteitä, hän väittää Bing palaa hieman paremmat tulokset kuin Google. Artikla ehdottaa, että Google on ratsastus nykyinen menestykseen markkinoilla perustui sen perintöä kaima kun Internet-haku käytetään olla paljon enemmän tuskallista kuin se on tänään. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




IBM: n Watson supertietokone tuhoaa kaikki ihmiset Jeopardy käytännössä kierroksella (video!)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/ibms-watson-supercomputer-destroys-all-humans-in-jeopardy-pract/:
Eli helmikuussa IBM: n Watson tulee olemaan virallinen Jeopardy turnaus-tyylinen kilpailu titaanien on trivia Ken Jennings ja Brad Rutter. Tämä kilpailu nauhoitetaan alkaa huomenna, mutta toivottavasti saamme tietää, onko tietokone todellakaan voi ottaa alas suurin Jeopardy pelaajille kaikkien aikojen "reaaliajassa", kuten show olevinaan. Se on historiallinen tapahtuma par Deep Blue vs. Garri Kasparov, ja me ehdottomasti liimata meidän paikkaa. Tänään IBM ja Jeopardy tarjosi nopean teaser tämän ottelun , jossa kolme kilpailijaa tyrmäämällä kolmeen salamannopeasti. Ei yksi kysymys vastasi väärin, ja lopussa ottelun Watson, joka vastaa kysymyksiin ja kylmä tietokoneääni, telegraphing hänen varmuutta yksinkertainen väri muuttuu hänen "avatar", on eteenpäin 4.400 dollaria, Ken oli 3400 dollaria, ja Brad oli 1200 dollaria.

Okei, "voittaa" Piin nyt, mutta ilman Double Jeopardy tai Final Jeopardy on vaikea sanoa, kuinka hyvin Watson aikoo tehdä todellisen ottelun. Mikä selvää, että hän ei ole tyhmä, ja se tuntuu parhaat mahdollisuudet ihmisillä on, on pörinä ennen Watson voi käydä läpi hänen noin kolmen sekunnin päätöksentekoprosessin ja aktivoida hänen summeri mekaanisesti. Ylimääräinen plussa yleisö on graafinen, joka näyttää kolme vastausta Watson on mitoitettu todennäköisimmin oikea, ja kuinka tietyt hän on vastaus hän valitsee - emme tiedä, jos se tekee sen itse TV version, mutta me toivomme niin. On aina kiva tietää ajatusprosessia sinun hävittäjä. Stand by video ottelu, yhdessä haastattelussa David Gondek, insinööri hankkeesta.

Päivitys: Video ottelu ylös, check it out tauon jälkeen!

Jatkaa lukeneisuus IBM: n Watson supertietokone tuhoaa kaikki ihmiset Jeopardy käytännössä kierroksella (video!)

IBM: n Watson supertietokone tuhoaa kaikki ihmiset Jeopardy käytännössä kierroksella (video!) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 14:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentoi

JVC: n 4K videokamera tuumaa lähempänä todellisuutta, pienenee koko ajan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/jvcs-4k-camcorder-inches-closer-to-reality-getting-smaller-all/:
Tämä ehdottomasti ei ole ensimmäinen 4K videokamera ja vuotaa ulos JVC: n vakaa , mutta se varmasti tuntuu yhtiö on tulossa kauempana fantasia ja lähempänä todellisuutta. CES viime viikolla, asu uusin prototyyppi oli niin pieni kuin olemme koskaan nähneet, että kohde näkyy tässä, että ne pystyvät kirjautumalla leikkeitä 3840 x 2160 pikseliä. Se on juuri ja juuri isompi kuin 1080p malleja jo hyllyille, ja se on varustettu uudet sisäiset prosessorit, jotka ovat yli kaksi kertaa niin nopeasti kuin pii käytetään yrityksen nykyinen kokoonpano. Valitettavasti emme ole lähempänä oppiminen julkaisupäivää tai hintaa, mutta tulokset esitetään alas lähde linkkiä meidän kaikenlaisia toiveikkaita jotain seuraavan kymmenen kuukautta. Hiiren, JVC?

JVC: n 4K videokamera tuumaa lähempänä todellisuutta, pienenee koko ajan perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 15:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Sony sanoo PSP2 "yhtä tehokas kuin PS3"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/clQIEcxndIQ/story01.htm:
Jason kirjoittaa: "Sony on kuulemma pikeys PSP2 kuin high-end kannettava vastaa sen PS3. Pelisisällöstä lavalla selvästi erottaa kämmenlaitteen Applen ja Googlen mobiili-tuotteita sekä pelejä löytyy App Storesta ja Android Market. Yhtiö paljastaa ensimmäinen konkreettinen yksityiskohdista handheld Tokiossa 27. tammikuuta. Tämä kuukausi ennen Nintendon 3DS alusta tulee myyntiin Japanissa. Sony suunnittelee jo paljastaa enemmän GDC ja E3 jälkeen ensimmäisen ilmoituksen tässä kuussa . "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Mozilla Voit Release Firefox 4 Seuraava kuukausi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iPlHThtWlqA/story01.htm:
Neil kirjoittaa "Damon Sicore, vanhempi johtaja Platform Engineering Mozilla on ilmoittanut, että yhtiö on lähes valmis alusta Firefox 4. On sen listan, Mozilla on paljastanut on noin 160 vaikea salpaajia korjata, ennen kuin siirrytään Release Candidate vaihetta . Sekä RC ja lopullisen version saapuisi helmikuussa mukaan Sicore. Mozilla alun perin suunnitelmissa ottaa Firefox 4 loppuun mennessä viime vuoden, mutta se oli vapauttaminen viivästyy vuoteen 2011. Viime kuussa Firefox 4 Beta 8 julkaistiin Windowsille, Mac OS X ja Linux 32-/64-bittinen, joka tukee 57 kieltä. Mozillan etenemissuunnitelma sanoo silti haluaa vapauttaa Beta 9, Beta 10, ja vähintään yksi Release Candidate rakentaa ennen lopullinen versio. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.