torsdag den 13. januar 2011

AT & T ja Verizon ovat samassa pussissa 3G loukkaantunut iPhonen omistajat, sanoo T-Mobilen (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/atandt-and-verizon-are-the-same-bag-of-3g-hurt-for-iphone-owners/:
Haluatko auttaa sinua newfound valinta iPhone harjoittaja? Olkoon T-Mobile murtaa se alas sinulle täysin puolueeton ja kiihkoton muotia. Vaaleanpunainen harjoittajan uusin hitti pala kaupallinen korostaa sitä, että joko Verizon tai AT & T, iPhone on vain käyttää 3G-yhteydet, maalaus kaksi kantajaa kuin pari harmaa sopii erotettavissa vain värin siteitä. Se on söpö tapa edistää oman 4G-verkko, varmista, mutta sopivasti unohdetaan, että Verizon rikastaa sen LTE ( Lightning! Thunder! Electric! ) verkkoon joitakin totta superphones kun AT & T on samalla sitoutunut 2011 LTE käyttöönotossa . Niin, oikeastaan ainoa asia, alle arvostelun tässä Applen ikääntyy nopeasti 3G ihme. Siirry tauon nähdä videomainoksen.

Jatka käsittelyssä AT & T ja Verizon ovat samassa pussissa 3G loukkaantunut iPhonen omistajat, sanoo T-Mobilen (video)

AT & T ja Verizon ovat samassa pussissa 3G loukkaantunut iPhonen omistajat, sanoo T-Mobilen (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 21:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar