torsdag den 13. januar 2011

Samsung WiFi-yhteensopiva RF4289 jääkaappi jäähtyy syö ja tweets, menemme käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/samsung-wifi-enabled-rf4289-fridge-cools-eats-and-tweets-we-go/:
Muut merkit voivat tarkastella verkossa jääkaappia kuin avain menee vihreä, mutta näyttää siltä, Samsung on enemmän kiinnostunut vuokrauksesta käyttäjille Pandora tai piipittää kun tarttumalla välipala. Ainakin se vaikutelma saimme sen henkilöstöä pelatessaan RF3289 jääkaappi CES, joka brändi touts on ensimmäinen lajissaan on integroitu WiFi. Ollakseen oikeudenmukainen yksikkö tarjoaa muutamia käytännön ominaisuuksia myös esimerkiksi kyky nähdä Googlen kalentereita, tarkista sää, lataa reseptejä Epicurious tai jätä digitaalisia muistiinpanoja - vaikka olisimme olleet vaikuttuneita toiminnot, kuten kauko-lämpötilan säätö tai elintarvikkeiden pilaantumista ilmoituksia. Huomasimme myös, että ruostumattoman teräksen ulkoa tehty käsittely 8 tuuman LCD-kosketusnäyttö-näyttö vaikea yli muutaman metrin päässä. Muutoin lisätietoja ohjelmistojen ja selvä hinnoittelu on olematon tässä vaiheessa, mutta emme tiedä laite on käytettävissä uusinta kanadalaisista joskus toukokuussa. Lisätietoja tarkistaa laukausta UI Alla olevassa galleriassa, ja osuma Samsungin epämääräinen lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Samsung WiFi-yhteensopivan RF4289 jääkaappi jäähtyy syö ja tweets, menemme käytännön

Samsung WiFi-yhteensopiva RF4289 jääkaappi jäähtyy syö ja tweets, menemme käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 22:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar