torsdag den 13. januar 2011

Wikipedia juhlii 10 vuotta, co-perustaja Jimmy Wales opines on app myymälöissä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/wikipedia-celebrates-10th-anniversary-co-founder-jimmy-wales-op/:
Tiesitkö, että Wikipedian juhlii 10-vuotista taivaltaan tällä viikolla? On tammikuun 15.! On vaikea uskoa, että "muokannut jokamiehen" Wikipedia on noin niin kauan ... tai ehkä me vain vanhaksi. Joko niin, co-perustaja sivuston (ja mies monta henkilökohtaista valitukset) Jimmy Wales oli mahdollisuus vastata joihinkin kysymyksiin menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta Wikipedian, ja kun kysyttiin yleistyminen mobiilisovellukset ja App myymälöissä hyvin, Wales oli paljon sanottavaa, mukaan lukien malleja kuten iTunes App Store voi edustaa vaarallinen "chokepoint" ja että ne voisivat olla "uhka monipuolinen ja avoin ekosysteemin." Hän myös lisäsi, että mobiililaitteet omistaa ihmiset, ja nämä ihmiset pitäisi valvoa oman onnensa nojaan. Voimme nähdä, missä Jimmy on lähtöisin jotenkin - sovellukset ovat täysin uusia, testaamattomia tavalla ravinnoksi sisältöä, mutta meillä on vaikea niellä tukku että App Store malli voisi uhata internetin vapautta enemmän kuin antaa, kuten verkon puolueettomuutta. Mutta tiedätkö, jos pyydät meitä hienosti, Jimmy, voimme vain ottaa sanasi siitä. Osuma "kattavammin linkkiä tarkistaa videon Jimmy Wales vahaus filosofoimaan syntymäpäivä juhlat.

Wikipedia juhlii 10 vuotta, co-perustaja Jimmy Wales opines on app. tallentaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 13:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Tech.Blorge | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar