torsdag den 13. januar 2011

IBM: n Watson supertietokone tuhoaa kaikki ihmiset Jeopardy käytännössä kierroksella (video!)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/ibms-watson-supercomputer-destroys-all-humans-in-jeopardy-pract/:
Eli helmikuussa IBM: n Watson tulee olemaan virallinen Jeopardy turnaus-tyylinen kilpailu titaanien on trivia Ken Jennings ja Brad Rutter. Tämä kilpailu nauhoitetaan alkaa huomenna, mutta toivottavasti saamme tietää, onko tietokone todellakaan voi ottaa alas suurin Jeopardy pelaajille kaikkien aikojen "reaaliajassa", kuten show olevinaan. Se on historiallinen tapahtuma par Deep Blue vs. Garri Kasparov, ja me ehdottomasti liimata meidän paikkaa. Tänään IBM ja Jeopardy tarjosi nopean teaser tämän ottelun , jossa kolme kilpailijaa tyrmäämällä kolmeen salamannopeasti. Ei yksi kysymys vastasi väärin, ja lopussa ottelun Watson, joka vastaa kysymyksiin ja kylmä tietokoneääni, telegraphing hänen varmuutta yksinkertainen väri muuttuu hänen "avatar", on eteenpäin 4.400 dollaria, Ken oli 3400 dollaria, ja Brad oli 1200 dollaria.

Okei, "voittaa" Piin nyt, mutta ilman Double Jeopardy tai Final Jeopardy on vaikea sanoa, kuinka hyvin Watson aikoo tehdä todellisen ottelun. Mikä selvää, että hän ei ole tyhmä, ja se tuntuu parhaat mahdollisuudet ihmisillä on, on pörinä ennen Watson voi käydä läpi hänen noin kolmen sekunnin päätöksentekoprosessin ja aktivoida hänen summeri mekaanisesti. Ylimääräinen plussa yleisö on graafinen, joka näyttää kolme vastausta Watson on mitoitettu todennäköisimmin oikea, ja kuinka tietyt hän on vastaus hän valitsee - emme tiedä, jos se tekee sen itse TV version, mutta me toivomme niin. On aina kiva tietää ajatusprosessia sinun hävittäjä. Stand by video ottelu, yhdessä haastattelussa David Gondek, insinööri hankkeesta.

Päivitys: Video ottelu ylös, check it out tauon jälkeen!

Jatkaa lukeneisuus IBM: n Watson supertietokone tuhoaa kaikki ihmiset Jeopardy käytännössä kierroksella (video!)

IBM: n Watson supertietokone tuhoaa kaikki ihmiset Jeopardy käytännössä kierroksella (video!) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 14:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentoi

Ingen kommentarer:

Send en kommentar