torsdag den 13. januar 2011

iGUGU InterneTV toimii lupasi outo pieni niche (hands-on)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/igugu-internetv-works-as-promised-in-its-strange-little-niche-h/:

Ensimmäistä kertaa meillä noudattaen silmät iGUGU n InterneTV markkinointi materiaalit , me aistia jotain outoa naapurustossa. Nähtyään ainutlaatuinen tuote toiminta kuitenkin, olemme päättäneet antaa sille vähän enemmän luottoa. Toisin kuin useimmat Internet TV ratkaisuja, jotka tukeutuvat digisovittimia stream sisältöä, iGUGU tuote yrittää saada yhteyden olemassa tietokoneen TV helpompaa käyttää ohjelmistoa, langaton tai langallinen TV-liitin, ja erityinen QWERTY-näppäimistö kaukosäätimellä. Ohjelmisto antaa tämän jälkeen ei-niin-kaunis tv-liitäntä selata tahansa sisältöä tietokoneella voi yleensä käyttää verkossa. True sen sanan, olemme seuranneet järjestelmä toistaa videoita ABC.com ja muut estetty sivustot laitteiden, kuten Roku laatikko tai Apple ei pääse. Sovellus mahdollistaa myös käyttäjien pelata paikallisen sisällön tallennettu tietokoneen ja aggregaatit sisällön valmiiksi asutuilla "kanavat", kuten paikallisia uutisia, elokuvia ja TV-ohjelmia. That's all kastike, mutta emme tiedä sen arvoinen 99 dollaria huomioon se vaatii vielä tietokoneen toimiakseen. Saat laukausta UI ja mukana komponenttien selata gallerian alla.

iGUGU InterneTV toimii lupasi outo pieni niche (hands-on) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 00:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar