torsdag den 13. januar 2011

ASUS Eee Pad Muuntaja ja Slider: toinen näyttää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/asus-eee-pad-transformer-and-slider-another-look/:
Muistakaa eksentrinen ASUS Android tabletit CES? Joo, kaikki on vähän hämärtää myös meille, mutta osoittautuu niin Eee Pad Muuntajan ja Slider prototyyppien juuri ja juuri Bett (British koulutukseen ja teknologia) Show-tapahtumassa Lontoossa tänä aamuna, joten päätimme kävellä pitkin saada käsiimme likainen uudelleen . Valitettavasti Transformer oli vähän karkea päässä Vegas ja pysyi lepotilassa, mutta meillä oli vielä mahdollisuus ihailla sen tukeva näppäimistö telakan suuri painamalla näppäintä matkustaa. Ja jos olet unohtanut, sanoi telakka on myös ulkoinen akku, joka kaksinkertaistaa mehu jopa 16 tuntia. UK ostajat näkevät tämän liuskekivi avautumisen kaupoista ympäri toukokuussa tai kesäkuussa £ 379 ($ 597), ja sen telakka pakki £ 100 ($ 158).

Olimme onnekkaampia toimivuuteen Slider prototyyppi, vaikka se oli sama liukuva asia näimme CES. Mutta älä pelkää, sillä meille kerrottiin, että insinöörit ovat jo uusittaviksi mekanismi, ja tässä toivoen, että he tekevät jotain taipumista näppäimistö samoin. Kuten ohjelmisto, meillä ei ollut aikaa testata kaikkea, mutta olimme yllättyneitä yleinen snappiness nykyisen Froyo testi rakentaa. Ja puhutaan, jotka emme ole aivan varma, mitä suunnitelma on kanssa Asuksen Android tiekartta - vaikka meille kerrottiin CES että Honeycomb on näistä tabletit käynnistää, ihmiset tapasimme sanoi tänään, että he ovat mukana Maustekakut sijaan, ja silloinkin, ei ole mitään aikataulua 3,0 päivittää vielä. Oli miten oli, tämä on vähemmän huolta Slider antanut heinä-tai elokuussa markkinoille, ja se tulee maksaa mojova £ 429 ($ 676).

Lisäksi molemmat tabletit näkevät 3G versioita Yhdistyneessä kuningaskunnassa neljäsosa jälkeen niiden käynnistyy, mutta riippumatta, se ei ole koskaan liian aikaista aloittaa vetoomuksen operaattori jakaa ASUS tabletti kuume.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar