torsdag den 13. januar 2011

Tutkimus: Verizon Wireless ja HTC Innokkaimpia tarjota Android 2.2 päivitykset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/verizon-wireless-and-htc-most-eager-to-provide-android-2-2-updat/:
Kuule, jos ostat harjoittaja merkkituotteiden Android luurin, sinun pitäisi tietää hyvää ja että et voi koskaan nähdä ensimmäisen Android päivitys. Se ei ole helppo kuulla, mutta kuten äiti sanoi aina, totuus ei aina ole kivutonta. Se sanoi, että on vielä joitakin tutkimus pitäisi tehdä ennen poiminta puhelimen ja operaattorin, ja Computerworld on ilmeisesti tehnyt juuri sitä sinulle. Menetelmä on kaikki selitetty alas lähde linkkiä, mutta pitkä ja lyhyt ja se on tämä: viime vuoden 2010, Verizon päivittää 33 prosenttia sen osa-2.2 puhelimet Froyo, kun taas Sprint päivitetään vain 28,6 prosenttia sen vakaa ja T-Mobile siunattu vain 12,5 prosenttia sen puhelimien kanssa uuden kaivauksilla. AT & T bashers on otettava huomioon, kun Ma Bell ei ole päivitetty yhtäkään yhdeksän Android-puhelimet aikana kesä-joulukuussa 2010 Time aikana. Joo, auts. Yli luurin puolella, meillä HTC gifting puolet laitteiden Froyo, kun taas Motorola Toisella sijalla 15,4 prosenttia ja Samsungin kolmanneksi 11,1 prosentilla. Ei väliä siivu, se on masentavaa tutkimuksessa tarkastella, ja se todennäköisesti tekee päätöksen ohittaa Nexus näyttää sitäkin typerä jälkikäteen. Mutta hei, ainakin siellä on Nexus S lohduttaa sinua ... Jos olet halukas allekirjoittamaan T-Mob, että on.

Tutkimus: Verizon Wireless ja HTC Innokkaimpia tarjota Android 2.2 päivityksiä perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 17:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Into Mobile | lähde Computerworld | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar