torsdag den 13. januar 2011

Active-i aurinkolasit viekkaasti kaapata videota, toistaa sen on integroitu näyttö

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/active-i-sunglasses-slyly-capture-video-plays-it-back-on-integr/:
Interactive Oyj - sama porukka, joka tuhosi elämämme viime vuoden Cyber Clean - ovat palanneet. Vakavasti takaisin. Yhtiön uusin kikka Gizmo on Active-i aurinkolasit, tervehdittiin maapallon pienin itsenäinen videon ja äänen tallennus / toisto laite. Yksinkertaisesti sanottuna, saat joukon hieman ruma aurinkolasit (ja "Polarisoidussa linssit optimaalisen UV-suojan", ei vähemmän), jossa on sisäänrakennettu videokamera varrella kuonon. Se on sijoitettu sinne mahdollisimman varkain, ja se pystyy ottamaan talteen jopa kahden tunnin matala-res videon, kun teko on tehty, käyttäjät voivat itse tarkastella sitä takaisin monokulaariset katsojan tai jos haluat murtaa se alas Jack Bauer- tyyli, voit purkaa leikkeitä kiinni tietokoneeseen tai Maciin USB. Mukana on myös TV-ulostulo, microSD expansion slot, ja mukana kantolaukku, mutta arvaus on yhtä hyvä kuin meidän, kun se tulee hinnoitteluun. Jotain kertoo paikallinen vakooja kauppa voi olla enemmän "liimata sisään"

Jatka käsittelyssä Active-i aurinkolasit viekkaasti kaapata videota, toistaa sen on integroitu näyttö

Active-i aurinkolasit viekkaasti kaapata videota, toistaa sen on integroitu näyttö perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 21:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar