torsdag den 13. januar 2011

Rovi haastaa Amazon ja IMDb rikkomisesta TV-opas patentteja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/rovi-sues-amazon-and-imdb-for-infringing-tv-guide-patents/:

Rovi kuulostaa ystävällisesti, mutta yhtiö käyttää nimitystä Macrovision - ja pahamaineinen DRM tarjoaja vain haastaa Amazonin IMDb.com viime viikolla rikkomisesta viisi tv-opas patentteja. Patentit tulivat yhdessä Rovi hankki Gemstar, ja ne kattavat kaiken interaktiivisen ohjelman oppaita tuotteiden hankinnassa on-demand Tallennusten ajastaminen tietokoneelta - valtava valikoima, joka näyttää osuma kaiken QVC ja Xfinity TV iPad app . Tämä luultavasti selittää Rovi sanoo sen koskee kaikkia Applen Yahoo - välillä TV-ohjelmat tuotteita, viime ostaminen on melkoinen videokirjasto, ja nykyinen riita-asian IMDb näyttää siltä, että yritys on tosissaan jättää sen DRM- centric juuret taakse ja siirtymässä internet sisällön jakeluun.

Rovi haastaa Amazon ja IMDb rikkomisesta TV-opas patentteja perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 05:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Techdirt | lähde paidContent (PDF) , paidContent | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar