torsdag den 13. januar 2011

Volvo kaatuu E30 EV joten sinun ei tarvitse, ei pääse pisara akun mehu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/volvo-crashes-e30-ev-so-you-dont-have-to-doesnt-spill-a-drop/:
Kokeile sillä se saattaa toimia lonkan ja nuorten, Volvo on edelleen yritys, joka liittyy nimellä "turvallisuutta" ja että ei todellakaan ole huono asia. Mielenosoituksia näin auttaa vahvistamaan, että kun yritys ottaa ylpeä sen E30 Electric Vehicle pintansa niin hyvin kuin se teki kaatua. Se joutui 40mph offset ja samalla se etsii mahtava häiriintynyt, ei osia sähköinen voimansiirto vaarantuisi. Toisin sanoen: ei akkua liisteri vuotanut eikä ensimmäisinä osallistuvien olisi zapped. Jos se kaikki hieman liian aavemainen sinulle, älä pelkää: siellä on runsaasti kuvia kaunis E30 kanssa nary runkopellissä vinossa, myös kurkistus runko, joka ei ilmeisesti ole läheskään yhtä kielteisesti vaikuttaa haitallisesti huono Focus Electric .

Filed under:

Volvo kaatuu E30 EV joten sinun ei tarvitse, ei pääse pudota akkua mehua perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 07:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar