torsdag den 13. januar 2011

Sony out CLM-V55 video monitori vaihdettavien objektiivien kamerat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/sony-outs-clm-v55-video-monitor-for-interchangeable-lens-cameras/:
Voit ottaa John McEnroe Kuuluisa lainaus pahasti asiayhteydestään, et voi olla tosissasi videotallennus ilman laitteiden mukava iso näyttö videokuvaajien seurata niiden tallenteiden kautta. Sonyn selvästi sopimukseen ja on tänään osoittanut CLM-V55, 5-tuumainen clip-yksikkö sen vaihdettavien objektiivien kamerat, joka tarjoaa WVGA päätöslauselma, kallistus / kääntö muutoksia, ja väri suurimmillaan plus pikselin suurennus varmistaa keskitytään miten pidät siitä. Ensisijaisia edunsaajia tämä olisi ne ihana A33 ja A55 sisarukset, jotka pyrkivät yhdistämään nopea automaattitarkennus ja videokamera kuvanlaatua DSLR yhdessä NEX-VG10 , totaalisen videokamera, joka voi kuitenkin vaihtaa sen linssit ja jopa hyödyntää Alfa-mount lasi kautta sovittimen. Voit nähdä sen varustettiin V55 tauon jälkeen, aivan koko lehdistötiedote. Launch odotetaan maaliskuuta vielä ilmoittamatta hinta.

Jatkaa lukeneisuus Sony outtia CLM-V55 video monitori vaihdettavien objektiivien kamerat

Sony out CLM-V55 video monitori vaihdettavien objektiivien kamerat perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 01:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar