torsdag den 13. januar 2011

Pioneer insinöörit Android-powered Polkupyörän ajotietokone, ehkä muistuttaa Landis lopettaa dopingin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/pioneer-engineers-android-powered-cyclocomputer-might-remind-la/:
Ajattele Android on saavuttanut rajansa, kun on kyse hakemuksista? Mieti uudelleen. Pioneer on loihti uuden Polkupyörän ajotietokone , ja verrattuna aataminaikainen kilpailijoiden saatavilla markkinoilla tänään, tämä näyttää bona fide supertietokoneen. Se on suunniteltu asennettavaksi pyörän ohjaustanko, jossa ratsastajat voivat sitten nähdä nopeus, kadenssi, syke ja teho yhdellä silmäyksellä. Laite on suunniteltu toimimaan mukava langatonta ANT + erittely, ja se voi myös vetää tietoja lisävarusteena kampi sensorit, joita voidaan asentaa seurata omaa polkemalla voimaan. Lisäksi se on varustettu GPS, ja olemme vierasta se oivana käynnissä Googlen omista My Tracks app. Ei ole aikaa pöydän julkaisu, mutta emme vierasta International Cycling unionilla on yksi aikayksikön ... joka testaa jatkuvasti havaittavuus laittomia aineita, tietenkin. Videon jälkeen tauko, jos olet alas lisää.

Jatka käsittelyssä Pioneer insinöörit Android-powered Polkupyörän ajotietokone, voisi muistuttaa Landis lopettaa dopingin

Pioneer insinöörit Android-powered Polkupyörän ajotietokone, ehkä muistuttaa Landis lopettaa dopingin perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 13:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde DigInfo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar