torsdag den 13. januar 2011

Tutkijat kehittävät "nestemäinen männät" kameroita, lääketieteelliseen käyttöön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/researchers-develop-liquid-pistons-for-cameras-medical-use/:
Se voi kuitenkin olla vuoden päässä minkäänlaista käytännön hyötyä, mutta tutkijaryhmä Rensselaer Polytechnic Institute on kehittänyt ns neste männät ", että he sanovat voisi ravistella kaiken kameroista lääkinnällisiin laitteisiin. Ne männät koostuu noin pisaroiden "nanohiukkasten-infuusio ferrofluids", jotka pystyvät värähtelemään ja tarkasti syrjäyttää ympäröivä neste. Kun kyseessä on kamera, joka voitaisiin käyttää nestemäisten linssin tapaisena (katsottuna oikealla), ja tutkijat sanovat samaa tekniikkaa jonain päivänä jopa käyttää implantoitavia silmän linssit. Heikentänyt eivät lopu optinen käyttötarkoituksiin, joskin - tutkijat sanovat, että tarkka kyky pumpata pieniä määriä nestettä saatetaan käyttää myös implantoitavan huumeiden jakelujärjestelmät, jotka voisivat antaa pieniä annoksia säännöllisin väliajoin. Tietenkin, ei ole mitään viitteitä siitä, kun joku, joka voi tapahtua - tällä välin, voit hallita itseäsi lyhyt, mutta omituisesti hypnoottinen video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Tutkijat kehittävät "nestemäinen männät" kameroita, lääketieteelliseen käyttöön

Tutkijat kehittävät "nestemäinen männät" kameroita, lääketieteelliseen käyttöön alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 10:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PhysOrg | lähde Rensselaer | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar