torsdag den 13. januar 2011

NZXT Bunker pitää USB oheislaitteiden turvallinen, jopa ovela LAN osapuolten

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/nzxt-bunker-keeps-your-usb-peripherals-secure-even-at-dodgy-lan/:
Niin, tässä tilanne: olet rulla LAN puolue pienemmän ihanteellinen osa kaupunkia. Valot himmenevät, sitteri näyttää epäilyttävältä, ja Mike Tyson's tiikeri sijaitsee siellä takana huoneen. Vaikka Ethernet-kaapelit on likainen. Jokainen sai heidän silmänsä sinun ja uusia Alienware, ja että jemma Razer oheislaitteiden tuntuu kypsä ottaen. Et ole aikeissa tehdä linnuntie takaisin Daewoo, joten kääri jokainen USB-kaapelin ympärille oikealla kädellä vain varmista, että voit mennä kotiin kaiken mukana. Surullista kyllä, tämä ei ole aivan mahtava tapa talloa sinun lähellä vihollisia, mutta näyttää siltä, että NZXT on ihana ratkaisu. Yhtiön uusi Bunker USB Lukitus Drive on suunniteltu sopimaan vapaa 5,25 tuuman paikka missä tahansa torni omistat tarjoaa nelinpeli USB 2.0-liitintä ja voimakas, pelottava lukitusmekanismi. Ajatuksena on, että nettikamera, hiiri, näppäimistö ja USB-kuulokkeet voidaan liittää, ja voit pitää mielessä kuin kotonaan, että mitään ei mene minnekään, kun valssi yli vessassa. Valitettavasti kriitikot haltuunsa Overclocks Online huomannut, että matala syvyys esti kaikkein pienimpiä flash-kiintolevyjä asennettaviksi lisäksi todistaa, että tämä asia on suunniteltu erityisesti käytettäväksi PC-oheislaitteet. Hit linkeistä oppia lisää ja saada valmis pulittaa 24,99 dollaria tulevat maaliskuun jos se on jotain olet kiinnostunut.

Jatka käsittelyssä NZXT Bunker pitää USB oheislaitteiden turvallinen, jopa ovela LAN osapuolten

NZXT Bunker pitää USB oheislaitteiden turvallinen, jopa ovela LAN osapuolten alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 09:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde NZXT | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar