torsdag den 13. januar 2011

JVC: n 4K videokamera tuumaa lähempänä todellisuutta, pienenee koko ajan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/13/jvcs-4k-camcorder-inches-closer-to-reality-getting-smaller-all/:
Tämä ehdottomasti ei ole ensimmäinen 4K videokamera ja vuotaa ulos JVC: n vakaa , mutta se varmasti tuntuu yhtiö on tulossa kauempana fantasia ja lähempänä todellisuutta. CES viime viikolla, asu uusin prototyyppi oli niin pieni kuin olemme koskaan nähneet, että kohde näkyy tässä, että ne pystyvät kirjautumalla leikkeitä 3840 x 2160 pikseliä. Se on juuri ja juuri isompi kuin 1080p malleja jo hyllyille, ja se on varustettu uudet sisäiset prosessorit, jotka ovat yli kaksi kertaa niin nopeasti kuin pii käytetään yrityksen nykyinen kokoonpano. Valitettavasti emme ole lähempänä oppiminen julkaisupäivää tai hintaa, mutta tulokset esitetään alas lähde linkkiä meidän kaikenlaisia toiveikkaita jotain seuraavan kymmenen kuukautta. Hiiren, JVC?

JVC: n 4K videokamera tuumaa lähempänä todellisuutta, pienenee koko ajan perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 tammikuu 2011 15:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar