torsdag den 13. januar 2011

Samsung GT-i9023 osumia FCC: uusi versio Nexus S Android 2.4?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/samsung-gt-i9023-hits-fcc-a-new-version-of-the-nexus-s-with-and/:
FCC viilaus on utelias taipumus aloittaa meidät kauaskantoisia jaksoja spekulaatiota, mutta kuule meitä - Mielestämme olemme kiinni jotain. Samsung puhelimen mallinumero GT-i9023 juuri läpäissyt FCC AWS 3G - T-Mobilen bändi. Jos ääriviivat laitteen edellä näyttää tutulta, se olisi, se näyttää täsmälleen samalta kuin Nexus S , joka sattuu olemaan epäilyttävän samankaltainen mallinumero GT-i9020.

Täällä on, jos se saa mielenkiintoista, vaikka: saksa sivusto BestBoyZ juuri kertoi videon Nexus S villi muutama päivä sitten väitti olevansa käynnissä väitetty Android 2.4 versio, ja baseband versio Tietoja näytön mukana teksti "i9023 . " Tämä uusi malli numeron lisäksi vain äskettäin saanut sekä Wi-Fi Alliancen ja Bluetooth SIG sertifiointi, vaikka mitään erityisen mielenkiintoista näissä viilaus. Niin, ja yksi muu satunnainen makupala: useita eurooppalaiset vähittäismyyjät ovat listalle i9023 jo niin "Black Silver" Nexus S, joten on mahdollista, että kyse olisi vain uudet värit - mutta että todella edellyttää uusia FCC arkistointi ja mallinumero? On myös mahdollista, että Samsung on ryhtynyt, kun 2,4: n release mahdollisuutena nipistää Nexus S vähän - ehkä lisätä HSPA + T-Mobile, jotain em. - mutta tässä vaiheessa, se on pelkkää spekulaatiota meidän osa. Voit vapaasti pudota salaliittoteorioita kommentteja, ja kun olet sitä, tutustu BestBoyZ n video tauon jälkeen.

Huom: Elävä 4G on hyvä ajatus, mutta tämä laite näyttää liian pyöreä - se vastaa jopa täydellisesti Nexus S.

Jatka käsittelyssä Samsung GT-i9023 osumia FCC: uusi versio Nexus S Android 2.4?

Samsung GT-i9023 osumia FCC: uusi versio Nexus S Android 2.4? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 18:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar