tirsdag den 21. december 2010

Google TV kärsii Takaisku

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4pJJYXVzH8Y/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Google-TV on nyt ollut riittävän kauan geeks leikkiä sen kanssa. Ja he ovat palanneet pettymys arvosteluja. Useimmat olivat innoissaan käsite avioliiton ulkopuolella television ja Internetin, avioliitto itse näyttää tarkoitus olla haasteellista. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




LG Optimus 2X tulossa T-Mobile USA maaliskuuhun?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/lg-optimus-2x-coming-to-t-mobile-usa-by-march/:
Kun Optimus 2X ilmoitettiin muutama päivä sitten, Pohjois-Amerikassa oli näkyvästi jätettiin pois epämääräistä käynnistää suunnitelmien mainittu lehdistötiedote - mutta tämä ei välttämättä tarkoita että se ei tule. RCR Wireless sanoo, että se on sitä "melko hyvä viranomainen ", että LG: n hirveä Tegra 2 -powered Android puhelin todellakin nähdä Yhdysvaltojen markkinoille, ja että tämä käynnistää on T-Mobilen helmikuun lopulla (joka olisi heti MWC ) tai maaliskuun alussa. Ottaen huomioon, kuinka aggressiivisesti T-Mobile on ajanut Android dating aina takaisin G1 , meillä on tapana uskoa sitä - ja välillä dual-core prosessori, HSPA +, ja lupaus Maustekakut päivitys toimii, tämä voisi helposti roikkua kanssa HTC Mechas ja Motorola Olympuses maailman (todennäköisesti käynnisti Verizon ja AT & T, vastaavasti) tulevina kuukausina.

LG Optimus 2X tulossa T-Mobile USA maaliskuussa? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 17:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde RCR Unplugged | Lähetä | Kommentit

Ice Cube Neutriino observatorio etelänapa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b2_CL_Mp_0I/story01.htm:
Scryer kirjoittaa "rakentaminen Ice Cube Neutriino Observatory on valmistunut 18 joulukuu klo etelänavalle. Se on nyt maailman suurin neutriinojen ilmaisin, jossa 5160 optiset tunnistimet 86 jousille upotettu kaksi km alapuolella National Science Foundation on Amundsen-Scott etelänavalla Station. Se on kerännyt tietoja vuodesta rakentaminen alkoi, ja on täysin toimintakunnossa viimeisen jouset jäätyä maaliskuussa 2011. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Comcast quad-viritin Xfinity Spectrum DVR internetyhteys paljasti FCC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/comcasts-xfinity-quad-tuner-spectrum-dvr-with-internet-access-r/:
Tervehdi tulevaisuuden DVRs, ainakin Comcast , koska sen ei-vielä ilmoittamatta Xfinity Spectrum ruutuun läpi FCC: n tietokannan pian ottaa sen olemassaolo paljastui , että Wall Street Journal. Nopea kurkistaa tuotanto-valmis käsikirja paljastaa siellä on paljon uusia ominaisuuksia tässä, kuten uuden oppaan sisältävä muotoilu IMDB-tyyliin Cast & Crew info sekä pääsyn Internet-palveluihin. Vaikka se laitteisto tekee tämän Pace RNG-210N 500GB HD DVR neljä viritintä, MoCA ja IP-yhteys, yksi suurimmista muutoksista on ohjelmisto makeover tarkoittaa se ponnahtaa ilmoitusten taustalla Twitter, Facebook ja YouTube.

Konfiguroitavat kello Xfinity.com / Spectrum, se näyttää vain vetää tietoja, kun ihmiset voit seurata jakaa kuvia, videoita tai linkki infoa TV-ohjelmia ja elokuvia, joiden "useimmat" katsella aivan ruutuun itse, sekä mahdollisuus jakaa mitä katselet näitä palveluja. On vähemmän yksityiskohtia saatavilla siitä "apps" osiossa valikon, mutta sää, liikenne, musiikki ja pelit ovat luvanneet toteuttaa nopeasti kurkistaa mielenkiintoisimpiin osiin myös tarkastella opas, kauko-ja laatikko galleriassa tai tutustu FCC viilaus itseäsi lisätietoja - on vaikea kertoa, jos muutokset tekevät kaikki asiat kaapeli jos asetettu topit mennä pois, mutta melko paljon mitään uutta opasta on parempi mitä siellä nyt, eikö?

[Kiitos, cypherstream]


Oregon Anna opiskelijat käyttävät Oikoluku valtion tentit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qs9Acr8Kw7s/story01.htm:
Vuodesta 2011, Oregon Department of Education annan opiskelijoille oikeinkirjoituksen heidän työnsä ennen kuin antavat valtion tentit. Artikkelista: "Siirtyminen on tarkoitus auttaa arvioita keskittyä vähemmän kirjoitusvirheitä ja lisää heidän kirjallisesti taitoja." Emme saa antaa opiskelijan KEYBOARDING taitoja tiellä, että voi arvioida niiden kirjoittaminen ", sanoi valtion ylitarkastaja Susan Castillo. "Koska käytämme teknologiaa parantaakseen mitä teemme arviointeja kuin kansakunta, uskomme, että oikeinkirjoituksen tarkistus on yksi näistä työkaluja."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




ZigBee viimeistelee vähän virtaa, RF standardi syöttölaitteet, voisi lopulta tappaa IR hyvää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/zigbee-finalizes-low-power-rf-standard-for-input-devices-could/:
ZigBee viimeistelee vähän virtaa, RF standardi syöttölaitteet, ehkä lopulta tappaa IR hyvää Yli vuoden käyttämättömänä kanavapujottelu ja valikon selaus olet varmasti kehittänyt hienosti hiottuja IR shootin taidot tietäen, joka pinnat ja ei vastaa lähettämiä alla toimiva yleiskaukosäädin kuin yrität pomppia säteen noin kasa lehtiä ja sooda tölkit olohuoneen pöydällä. Nämä taidot ovat nopeaa ja vanhentumisen ansiosta uuden ZigBee Input Device standardi, joka lopullisesti voisi panna TV kaukosäädintä maailmaan RF tukku. No, se voisi, jos se havaitsee enemmän menestystä kuin jo olemassa olevien ZigBee kaukosäädin spec on onnistunut. Uusi Input Device standardi perustuu, että sanotaan vaativat vähemmän mehua kuin IR joten ne väsynyt ja ristiriitaiset AA: laiset voisi kestää jopa pidempään. Se tulee myös työn hiiret ja näppäimistöt ja niiden kaltaiset, mutta luonnollisesti olemme kaikkein optimistisia kaukosäätimet, vaikka tämä on hieman liian myöhäistä meille sammuttaa meidän PS3S kanssa Harmonyilla .

Jatka käsittelyssä ZigBee viimeistelee virransäästötilaan, RF standardi syöttölaitteet, voisi lopulta tappaa IR hyvää

ZigBee viimeistelee vähän virtaa, RF standardi syöttölaitteet, voisi lopulta tappaa IR hyvän alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 15:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Älypuhelin Spies ja muita yllätyksiä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H0mDsNOyTXE/story01.htm:
GMGruman kirjoittaa "Kun älypuhelimet tulevat kaikkialla lisälaitteet, odottamattomia seurauksia voi johtaa. Tässä blogissa, InfoWorld's Galen Gruman tarkastellaan joitakin tahattomia seurauksia langattoman teknologian läsnäolo kaikkialla, jossa erittäin hyödyllinen teknologia voi myös nostaa esiin kysymyksiä. Esimerkiksi Yhdysvaltain armeija on ojensi koulutus video kertoa joukkojen miten poistaa sijainnin paikannus iPhonen ja Androids joten he eivät voi seurata, kun toimintavalmiina. Tämä on vain yksi esimerkki käyttäytymistä ja tietoisuus siitä, että useimmat ihmiset eivät ole vielä grokked. Muut mukana kamerat , mikrofonit ja USB-asemat. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Digital Storm xm15 pelaamista kannettava tietokone rullaa NVIDIAn Optimus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/digital-storms-xm15-gaming-laptop-rolls-with-nvidias-optimus/:
Lookin 'ja ulottuvat aita seuraavan kannettavan ostoa? Tai ehkä olet vain etsii "paristojen säästämiseksi, kun ei poiminta pois vihollisia Counter-Strike. Joko niin, Digital Storm uusi xm15 (ei pidä sekoittaa Alienware m15x ) voi täyttää kaipuu, kuin 999 dollaria peruskokoonpanossa on varustettu 2,4 GHz Core i5-520, 4GB DDR3-muistia, 320GB HDD ja NVIDIA: n GT 425 ( 1GB). Luonnollisesti Intelin integroitu grafiikkapiiri on myös vähemmän vaativiin kertaa, ja jos olet tarvitsevat hieman lisäpotkua, 1086 dollaria rakentaa hyppää 2,53 Core i5-540m ja 1367 dollaria malli askelmaa 2,8 GHz Core i7-640M. Tietysti, jos mukavampi versiot ovat käytettävissä, jos olet saanut rahaa muokata, mutta jätämme kaiken sinun ja lompakon. Ja kuka täyttää lompakon.

Jatka käsittelyssä Digital Storm xm15 pelaamista kannettava tietokone rullaa NVIDIAn Optimus

Digital Storm xm15 pelaamista kannettava tietokone rullaa NVIDIAn Optimus perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 14:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Digital Storm | Lähetä | Kommentit

Nainen Sues Google Yli Street View laukausta hänen Alusvaatteet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JFyD-e8ZD0o/story01.htm:
Kittenman kirjoittaa "Telegraph (ja useat Yhdysvaltain paikalliset) ovat kattavat tarina japanilainen nainen, joka oli hänen alusvaatteet linjoilla mutta Google auto meni ohi. Hän on nyt haastaa Google:" Olin hukkua ahdistusta, että voisin olla tavoite sukupuoli rikollisuuden, "nainen kertoi käräjäoikeudessa." Se sai minut menettää työni ja jouduin vaihtaa asuinpaikkaa. " "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.