tirsdag den 21. december 2010

Comcast quad-viritin Xfinity Spectrum DVR internetyhteys paljasti FCC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/comcasts-xfinity-quad-tuner-spectrum-dvr-with-internet-access-r/:
Tervehdi tulevaisuuden DVRs, ainakin Comcast , koska sen ei-vielä ilmoittamatta Xfinity Spectrum ruutuun läpi FCC: n tietokannan pian ottaa sen olemassaolo paljastui , että Wall Street Journal. Nopea kurkistaa tuotanto-valmis käsikirja paljastaa siellä on paljon uusia ominaisuuksia tässä, kuten uuden oppaan sisältävä muotoilu IMDB-tyyliin Cast & Crew info sekä pääsyn Internet-palveluihin. Vaikka se laitteisto tekee tämän Pace RNG-210N 500GB HD DVR neljä viritintä, MoCA ja IP-yhteys, yksi suurimmista muutoksista on ohjelmisto makeover tarkoittaa se ponnahtaa ilmoitusten taustalla Twitter, Facebook ja YouTube.

Konfiguroitavat kello Xfinity.com / Spectrum, se näyttää vain vetää tietoja, kun ihmiset voit seurata jakaa kuvia, videoita tai linkki infoa TV-ohjelmia ja elokuvia, joiden "useimmat" katsella aivan ruutuun itse, sekä mahdollisuus jakaa mitä katselet näitä palveluja. On vähemmän yksityiskohtia saatavilla siitä "apps" osiossa valikon, mutta sää, liikenne, musiikki ja pelit ovat luvanneet toteuttaa nopeasti kurkistaa mielenkiintoisimpiin osiin myös tarkastella opas, kauko-ja laatikko galleriassa tai tutustu FCC viilaus itseäsi lisätietoja - on vaikea kertoa, jos muutokset tekevät kaikki asiat kaapeli jos asetettu topit mennä pois, mutta melko paljon mitään uutta opasta on parempi mitä siellä nyt, eikö?

[Kiitos, cypherstream]


Ingen kommentarer:

Send en kommentar