tirsdag den 21. december 2010

JBL: n radiosoittoa-käytössä Air Langaton kaiutintelakointiasema osumia FCC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/jbls-airplay-enabled-on-air-wireless-speaker-dock-hits-the-fcc/:
JBL oli yksi ensimmäisistä yrityksistä lisäksi iHome ja Denon / Marantz ilmoittaa tukevansa Applen radiosoittoa tekniikka , joten se ei ole yllätys, että yhtiön On Air Wireless kaiutintelakointiasema painaa FCC, jossa on myös manuaalinen - olemme kuulleet, että radiosoittoa tulee koko paikassa CES 2011. On Air Wireless tuntuu harrastaja riffi JBL: n On Air linja puhuja laitureita ja herätyskellot - Siinä, että tutut swoopy piirin suunnittelua, mutta tuo on suuri LCD-värinäyttö, jossa näkyy albumin kuvitus ja musiikin. Tarkasteltaessa käsikirja, näyttö tekee myös WiFi asennus ja konfigurointi on hieman helpompaa, mikä on mukavaa. Kaiken kaikkiaan se näyttää lupaavalta, mutta saa nähdä mihin hintaan ja saatavuuteen näyttää, kun saamme CES.

JBL: n radiosoittoa-käytössä Air Langaton kaiutintelakointiasema osumia FCC perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 09:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar