tirsdag den 21. december 2010

Pixel Qi kumppaneita Chunghwa Picture Tubes tuottaa uusia transflective LCD-mallit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/pixel-qi-partners-with-chunghwa-picture-tubes-to-manufacture-new/:
Ominaisuus useimmiten liittyy Pixel Qi näytöt - lukuun ottamatta niiden arvokkain päivänvalossa luettava laatua - tähän asti on ollut niukkuutta . Haluavat korjata että tarjonnan vajausta, Mary Lou Jepsen tiimi on tänään julkistanut yhdessä taiwanilaisen valmistajan Chunghwa Picture Tubes on hyvin, tuottaa noin katodisädekuvaputket. Ilmeisesti "joukkueet ovat yhdessä hiljaa kaikki kaadu" ja nyt he ovat valmiita tekemään asioita virallisen samalla ilmoitti, että kolme uutta paneeleja on tulossa markkinoille eri vaiheissa vuonna 2011. Ensimmäinen näistä, 7-tuumaisen näytön 1024 x 600 resoluutio, on tarkoitus tehdä debyyttinsä CES 2011 tammikuun alussa, ja massatuotannon tulossa toisen neljänneksen aikana. Toinen merkille edun vastaavuuden kolmen miljoonan pikselin Qi näyttää kuskattiin kolmen viime vuoden aikana - toivottavasti voimme kaksinkertainen määrä vuoteen 2011, eh?

[Kiitos, LifeBringer]

Jatka käsittelyssä Pixel Qi kumppaneiden kanssa Chunghwa Picture Tubes tuottaa uusia transflective LCD-mallit

Pixel Qi kumppaneita Chunghwa Picture Tubes tuottaa uusia transflektiivinen LCD malleja perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 09:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Pixel Qi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar