tirsdag den 21. december 2010

Microsoft akselit Office Genuine Advantage, sanoo ohjelma on "tehnyt tehtävänsä"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/microsoft-axes-office-genuine-advantage-says-program-has-serve/:
Se ei tarjoa mitään viitteitä siitä, että Windows Genuine Advantage seuraa perässä, mutta Microsoft on juuri tehnyt varsin yllättävää siirtyä sammuttamassa sen pitkäaikaisen Office Genuine Advantage-ohjelma. Kuten Windows Genuine Advantage, että ohjelman tarkoituksena oli torjua piratismia, ja kaikki Office käyttäjä voi epäilemättä todistaa, se ei ole ujo tekemään läsnäolonsa tunnetaan - varoituksia kuten yllä piipahti kun lataat malleja Office.com Esimerkiksi. Miksi muutos? Microsoft ei ole täsmälleen tarjoaa liian monia yksityiskohtia, joiden tiedottaja vain mennä niin pitkälle sanoa, että ohjelma on "tehnyt tehtävänsä", ja että Microsoft on "tekemällä useita uusia investointeja, joiden avulla voimme tehdä yhdessä asiakkaiden ja uhrien auttamiseen petos. " Tällä välin kuitenkin näyttää siltä, että nyt voit yksinkertaisesti mennä noin liiketoimintaansa ilman varoitusta löytynyt.

Microsoft akselit Office Genuine Advantage, sanoo ohjelma on "tehnyt tehtävänsä" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 05:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde ZD Net | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar