tirsdag den 21. december 2010

Satelliitti-aluksiin laserit seuranta metsässä tapahtumia, ties mitä muuta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/satellite-borne-lasers-tracking-woodland-happenings-who-knows-w/:
Se voi järkyttää aisteille, mutta itse asiassa ei ole ensimmäinen kerta olemme kuulleet lasereita käytetään seurata lintujen ja niiden elinympäristöjen suojelua. Mutta tämä menee "ympäri, Idaho yliopiston joukkue käyttää satelliitin välityksellä tarttuvien laser, jolla pyritään" ennakoimaan, jossa osa valtion metsien linnut voivat elää. " Erityisesti miehistö on kehittää menetelmiä, autamme heitä seurata Pohjois-Amerikan pileated tikka, eli koska nämä olennot ovat sidottu olevan suuri indikaattoreiden yleistä lintu monimuotoisuutta. Nykyisin laser on vain pystyy analysoimaan elintärkeitä ominaisuuksia metsässä, mutta tutkijat käyttävät tätä tietoa voidakseen puukottaa, missä edellä lintuja olisi. Pohjimmiltaan tämä laser tarkkailu lähestymistapa mahdollistaa Gurut paikalla erittäin tiheä osat metsä - tonttien kun pileated tikka rakastaa roikkua - ylhäältä, rajusti karsimalla piilosillaolo jotka aikaisemmin pidetään jalka on paljon laajemmalle alueelle . Nyt, jos vain ne voisivat saada laserit kiinni linnut , olisimme kaikki uusi brandi rave harkita.

Satelliitti-aluksiin laserit seuranta metsässä tapahtumia, ties mitä muuta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 06:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BBC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar