tirsdag den 21. december 2010

Hulu Plus ei tapahdu kaapeli-jos TiVo Premiere DVRs, Roope voittaa jälleen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/hulu-plus-not-happening-on-cable-provided-tivo-premiere-dvrs-sc/:
Hulu ei tapahtuu TiVo kaapeli-jos Premiere DVRs, Roope voittaa jälleen
Se on hieman vaikea tietää tarkalleen, ketä syyttää tästä, mutta yksi asia on varma: kuluttajat menettävät. Viime viikolla Suddenlink alkaneet ottaa käyttöön TiVo Premiere DVRs asiakkailleen miinus Netflix , sanomalla, että se oli sopimusten Netflix on studioiden kanssa, joka estää sen streaming-palvelun on käytössä on kaapeli yritys DVR. Tuolloin se oli toiveikas, että Hulu Plus voisi vielä toimia, mutta nyt se on vahvistanut, että sen asiakkaat eivät saa, että joko syyttäen samanlaista sopimuksia Hulu ja sen sisällöntuottajat. Turhauttavaa? Ehdottomasti - mutta on yksi ilmeinen työ-ympäristössä: ostaa oman darned TiVo Premiere, saada Netflix ja Hulu Plus, ja lakkauttamaan oman kaapeli-palveluntarjoaja, että kuukausittainen vuokra.

Hulu Plus ei tapahdu kaapeli-jos TiVo Premiere DVRs, Roope voittaa jälleen perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 07:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde GigaOM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar