tirsdag den 21. december 2010

T-Mobile vihdoin vuonna mobiili-3G (tai 4G) reititin villitys ensi maaliskuussa?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/t-mobile-finally-getting-in-on-the-mobile-3g-or-4g-router-craz/:
Sprint, Verizon ja AT & T on kaikkien käyttöön MiFis (ja MiFi vastaavien ) tässä vaiheessa, jolloin T-Mobile on ainoa Yhdysvaltain kansallinen lentoyhtiö tehdä ilman omaa Mobile Router - jonkinlainen laite voi heittää taskussa ja käännä on niitä kertoja, kun haluat muuttaa solun tiedot signaalin mukava pikku tasku WiFi. Näyttää, että vihdoin muuttumassa, mutta, jossa TmoNews vuotaa joitakin laukauksia viittaa siihen, että laite koodinimeltään "Lil Wayne" - kyllä, Lil Wayne - otetaan käyttöön ensi vuoden maaliskuussa, joka tarjoaa täyden 21Mbps HSPA + nopeuksilla, jonka jälkeen toinen malli toisella neljänneksellä. Siirrä tekee paljon järkeä T-Mobile, että he tarjoavat WiFi kytkettynä tietyissä puhelinmalleissa ... ja oikeastaan, ei me voida käyttää, että kiiltävä, uusi "4G" verkkoon niin monta tietointensiiviset tavoin kuin mahdollista, anyway?

T-Mobile vihdoin vuonna mobiili-3G (tai 4G) reititin villitys ensi maaliskuussa? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 22:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde TmoNews | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar