tirsdag den 21. december 2010

Sydän Spark riipus vilkkuu sydämesi automaattisesti sinut sänkyyn (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/heart-spark-pendant-blinks-with-your-heart-automatically-gets-y/:
Ei siksi, että emme ole tulvinut kanssa piiri liittyviä muoti tarvikkeet aikaisemmin, mutta jos olet jo aloittanut miettiä, mitä saa, että kaunis poika (tai nainen) elämässäsi tulee helmikuussa katso enää. SenseBridge, tutkimusryhmän kanssa kuormien intohimo, on juuri paljastanut Heart Spark (69 dollaria, myynnissä) - puettavat riipus integroitu langaton vastaanotin, muutama sana LEDien ja wow tekijä, joka on suorastaan sydäntä lämmittävä. Onneksi käyttäjän on myös hihna vyötä rinnassa, jotta voitaisiin seurata niiden sykkeen, joka toimitetaan sitten langattomasti Heart Spark, saatuaan tiedon, laivalla valot vilkkuvat samaan tahtiin kuin sydämesi, mikä helpottaa ja rakkaus elämäsi nähdä, kun sydän on aflutter. Video esittely on juuri ohi tauko, ja kyllä, se on suunnilleen yhtä arvokas kuin haluat kuvitella.

Jatka käsittelyssä Sydän Spark riipus vilkkuu sydämesi automaattisesti sinut sänkyyn (video)

Sydän Spark riipus vilkkuu sydämesi automaattisesti sinut sänkyyn (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 00:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink MAKE | lähde SenseBridge | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar