tirsdag den 21. december 2010

N-Trig opettaa DuoSense kirjoittaa Android näytöt, tabletti tulla vuoden 2011 ensimmäisen puoliskon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/n-trig-teaches-duosense-to-write-on-android-screens-tablet-to-c/:
Tämä ei ole suuri yllätys - harkitsee N-Trig kertoi meille vain muutama kuukausi sitten, että "hyödyllisin Android laatat on kynä-käyttöön" ja että se toimii Android tukea - mutta tänään Israel- yhtiö on virallisesti ilmoittanut tukevansa Googlen mobiili käyttöjärjestelmä. Mitä se tarkoittaa? Teknisellä tasolla se tarkoittaa, että N-Trig n DuoSense kynä ja kapasitiivinen multitouch ratkaisu, joka on tällä hetkellä tabletteja kuin HP Slate ja Dell Latitude XT , toimii päälle Android laatat. On tuote lopussa, se tarkoittaa, että aiomme aloittaa nähdä Android pöydältä tai kaksi joka hyödyntää kynä vuonna 2011. Mukaan N-Trig n VP markkinointijohtaja Gary Baum, yksi yritys on paljon pitkin kehittää Android liuskekivi perustuu DuoSense ja on "useita muita, jotka ovat tulossa mukaan." Baum ei antaisi meille mitään yksityiskohtia niille yrityksille, vaikka hän ei kerro meille, että meidän pitäisi nähdä yksi tuote ensimmäisellä vuosipuoliskolla, kun taas enemmistö on odottamassa Honeycomb . Olemme edelleen ylitys sormien Honeycombiin ensimmäisessä osassa 2011, joten emme halua lukea kyseiseen liikaa, mutta hän myös korosti, että kolmannen osapuolen ohjelmistojen kehittäjät työskentelevät sovelluksia, jotka hyödyntävät kynä ja jotkut heistä saattavat olla katsellut CES. Tulemme kaivamaan niin paljon kuin voimme, mitä yhtiön pariksi kynän kanssa Android, mutta siihen asti, jätämme teille koko lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä N-Trig opettaa DuoSense kirjoittaa Android näytöt, tabletti tulla vuoden 2011 ensimmäisen puoliskon

N-Trig opettaa DuoSense kirjoittaa Android näytöt, tabletti tulla 2011 ensimmäisellä puoliskolla perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 12:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar