tirsdag den 21. december 2010

Windows Phone 7 kauppatorilla kasvaa nopeammin kuin Android ei julkaisun aikaan, ei merkitse paljon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/windows-phone-7s-marketplace-grows-faster-than-android-did-at-l/:
Analyytikko huomata julkaisi IDC eilen huomauttaa, että lähes kaksi kuukautta sitten Windows Phone 7: n vähittäismyynnin vapauttamista, Windows Marketplace on paisui 4000 hakemuksia - numero, Android Market kesti viisi kuukautta aikaa. Tämä vaikuttava, epäilemättä, ja analyytikko numeroiden takana toteaa, että hän "ei olisi yllättynyt, jos Microsoft oli kolmanneksi suurin app salkun teollisuuden ensi vuoden puoliväliin mennessä." Nyt myönnetty, lyömällä numero kolme menisi hyvin pienin ponnistuksin Microsoftin osa - he vain voittamaan webOS, BlackBerry OS ja Symbian, joista yksikään ei herättänyt IOS-tai Android-kuin tason kehittäjä etua. Joten sitä, että mitä kasvu tarkoittaa? Lue!

[Kiitos, Stephen]

Jatka käsittelyssä Windows Phone 7 kauppatorilla kasvaa nopeammin kuin Android ei julkaisun aikaan, ei merkitse paljon

Windows Phone 7 kauppatorilla kasvaa nopeammin kuin Android ei julkaisun aikaan, ei merkitse paljon alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 22:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink WMPoweruser.com | lähde eWeek | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar