tirsdag den 21. december 2010

Pentax K-5 uudelleen ratsia: vankka, mutta tyyris päivittää K-7

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/pentax-k-5-review-roundup-solid-but-pricey-upgrade-from-the-k-7/:
Pentax: n K-5 DSLR on ollut noin vähän aikaa, mutta se on vasta äskettäin saanut tarpeeksi arvosteluja luoda jotain kriittinen konsensus. Lyhyt se on, että kamera koskee suurelta suurimman arvostelun on K-7 se korvaa - nimittäin lattea kuvan laatu ja huono suuri ISO-herkkyys erityisesti - mutta nämä parannukset ovat melko mojova hinta. K-7 maksaa noin 300 dollaria enemmän kuin Nikon D7000 , joka Digital Photography Review huomauttaa on on samanlainen anturi, mutta "huomattavasti monipuolisemman automaattitarkennusjärjestelmä." Photography Blog tuli myös joitakin samanlaisia johtopäätöksiä, mutta toteaa, että "rappeutumiseen top-nopeus 512000 on suoraan sanottuna käyttökelvoton ", ja ehdottaa, että Pentax olisi yksinkertaisesti seurata Nikonin johtaa ja rajattu asioita 25600. Huolimatta siitä, että korkea hinta ja pieniä asioita, mutta DP Review kertoo, että kamera on "ei-murskata" päivittää nykyinen Pentax käyttäjille, mutta ilmeisesti vielä jotain kova myydä Canonin tai Nikonin käyttäjiltä. Osuma linkeistä muutamia muita vie kameran.

Lue - Digital Photography Review
Lue - Photography Blog
Lue - Imaging Resource
Lue - Pocket-Lint

Pentax K-5 uudelleen ratsia: vankka, mutta tyyris päivittää K-7 perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 00:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar